Annonce
Lokalavisen Assens

En fælles march for børns trivsel

Assens Rotary Klub står bag julemærkemarchen 1. december. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Julemærkemarchen er tilbage. Søndag 1. december er der afgang fra Falckstationen i Assens og Industrien i Aarup.
Annonce

Assens/Aarup: Søndag 1. december klokken 10 er der mulighed for en rask spadseretur i samvær med andre. Assens Rotary Klub står nok engang i spidsen for julemærkemarchen med startsted ved Falckstationen på Faaborgvej 83 i Assens, hvor der er god mulighed for at komme af med bilen, hvis man kommer udenbys fra.

Man kan vælge mellem ruter på fem og 10 kilometer.

Sidste år deltog 100 børn og voksne i marchen i Assens, som gav et overskud på 20.000 kroner. På landsplan deltog i alt 16.000 mennesker i marchen, og samlet set indbragte den 1,35 mio. kroner til støtte for de fem julemærkehjem i Roskilde, Skælskør, Ølsted, Kollund og Hobro. De op mod 1000 børn der årligt får et ophold på et af Julemærkehjemmene har ofte dårlig livskvalitet, hvor mobning og lavt selvværd fylder meget.

- Vi går stålsat efter at gentage succesen og overgå 2018-resultatet. Vi er klar til at modtage en masse deltagere og håber, at mellem 125 og 150 vil bakke op om arrangementet, siger John Pedersen fra Assens Rotary Klub i en pressemeddelelse.

På startstedet kan der købes kolde og varme drikke, og undervej er der mulighed for at tage en lille pause og nyde en kop varm kakao med småkager i Damgade.

Julemærkemarch

Tid og sted: Søndag 1. december 2019. Falckstationen, Faaborgvej 83, Assens og Industrien, Bredgade 73-75, Aarup. Se øvrige 64 startsteder på www.julemaerkemarchen.dk.

Distancer: Fem og 10 kilometer.

Pris ved forhåndstilmelding: Startkort med medalje 70 kroner

Uden medalje, 30 kroner.

Fire skrabelodder og startkort - 100 kroner.

Tilmelding på dagen: 80 kroner med og 40 kroner uden medalje.

Annonce

66 startsteder

Man kan forhåndstilmelde sig frem til fredag 15. november på www.julemaerkemarchen.dk, hvor man også kan se en oversigt over startsteder. I Assens Kommune er det også muligt at gå med udgangspunkt i Industrien, Bredgade 73-75 i Aarup.

Det er også muligt blot møde op på startstedet uden forhåndstilmelding.

Julemærkemarchen opstod i Aarhus i 1977. Det er således 43. gang i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce