Annonce
Lokalavisen Assens

Endelig besøgstjeneste i Glamsbjerg

Til venstre ses formand for Røde Kors i Glamsbjerg Kirsten Mølgaard og til højre ses den nye aktivitetsleder for besøgstjenesten Bente Andersen. Foto: Røde Kors Glamsbjerg
Annonce

Glamsbjerg: Hvis man som borger i Glamsbjerg har haft brug for en besøgsven, så har man været tilknyttet besøgstjenesten i Haarby.

Men nu får byen endelig sin egen besøgstjeneste, efter Røde Kors i Glamsbjerg i nogle år har ledt efter en kompetent aktivitetsleder for tjenesten. Det er nemlig lykkes, oplyser formand Kirsten Mølgaard.

Bente Andersen, som i flere år har arbejdet i plejen og været ansat i FOA, er blevet ansat som aktivitetsleder. Hendes arbejde vil bestå i at modtage henvendelser fra dem, der ønsker en besøgsven og deres pårørende og derefter finde et match med en besøgsven.

Efter at have ledt med lys og lygte i nogle år, er det nu lykkedes at finde en kompetent aktivitetsleder for Besøgstjenesten i Glamsbjerg.

- Vi er ret sikre på, at der nok skal komme henvendelser fra besøgsmodtagere, og derfor vil vi meget gerne appellere til nogen flere, som vil være besøgsvenner.

- Det er ikke mere bundet at være besøgsven, end det man aftaler med sin modtager. De fleste besøger deres modtager en til to gange om ugen i en halv til en hel time. Det er der nok nogen som kan afsætte tiden til, skriver Kirsten Mølgaard til avisen.

Som besøgsven vil du altid have støtte og hjælp af aktivitetslederen og hos de andre besøgsvenner i korpset.

Besøgene vil kunne foregå både i hjemmene og på plejehjemmene – dog stadig under hensyntagen af covid-19 reglerne.

Henvendelse om besøgstjenesten – både besøgsmodtager og besøgsven - kan ske til Bente Andersen på telefon 21 70 88 85.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Annonce