Annonce
Lokalavisen Assens

Endelig i skole igen: 7.b fik muffins, præmier og en kærlig opsang

Mads Orup Andersen glæder sig til eleverne igen må mødes fysisk hver dag. Foto: Lærke Bjørn Bang
Aarupskolens 7.b-elever hørte høj musik i skolegården og spiste muffins, da de mødtes første gang siden december.

Aarup: Der var både høj musik og højt humor i Aarupskolens skolegård, da 7.b mødtes første gang efter at landets skoler lukkede i december på grund af fare for coronasmitte. Myndighederne har givet lov til, at elever i 5.-8. klasse må mødes fysisk en gang om ugen, vel at mærke udendørs, og det var eleverne i 7.b glade for.

- Det er rart at se sine venner igen, i stedet for kun at se dem sidde foran skærmen, lød det fra 14-årige Mads Orup Andersen, som glæder sig til, at han og klassekammeraterne igen må mødes hver dag.

Det samme gør 13-årige Didde Hansen, som havde meldt sig til at tage muffins med i skole på første skoledag.

- Vi har jo mistet kontakten lidt, så jeg er virkelig glad for at se alle. Det er også godt at komme ud og røre sig igen, for jeg kan mærke, at min knæskade er blusset op (under hjemmeundervisning, red.), siger Didde, som også bor i Aarup og havde bagt muffins med chokoladestykker til sine kammerater.

Annonce

Gået op og ned

Dansklærer Lone Thastum havde set frem til at byde eleverne velkommen i skole igen.

- De fleste har været positive omkring onlineundervisningen, men det er gået op og ned, og nogle har svært ved at holde koncentrationen, fortæller læreren.

Aarupskolen har forsøgt at holde eleverne fysisk i gang ved at lave konkurrencer, hvor eleverne skulle lave noget aktivt hjemme. Løbe en tur med en kammerat, gøre rent på værelset eller lave aktivitetsbanko, for eksempel.

Men ikke alle var lige aktive, lød det overbærende i en kærlig opsang til eleverne, da Lone Thastum delte præmier ud i skolegården.

7.b er i gang med et kortfilmsforløb, og så længe vejret holder, kan den ugentlige udendørs undervisning bruges på at filme elevernes egne bidrag, siger dansklæreren.

Didde Hansen havde muffins med i skole. Foto: Lærke Bjørn Bang
Dansklærer Lone Thastum uddeler præmier til elever, som har deltaget i Aarupskolens aktivitetskonkurrencer hjemmefra. Foto: Lærke Bjørn Bang
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce