Annonce
Lokalavisen Assens

Endelig igen: Open by night i Assens på fredag

Assens Handelsstandsforening har sat datoer på tre open by night-arrangementer hen over sommeren. Det først finder sted på fredag.
Annonce

Assens: Mange af de traditionsrige byarrangementer i Assens har i år lidt en kras skæbne på grund af corona-pandemien. Men nu sker der igen noget i gaderne i Assens.

Fredag den 17. juli er Assens Handelsstandsforening klar med årets første open by night-arrangement.

Det bliver næsten som det plejer, når Assens inviterer til open by night. Men også kun næsten.

For der er stadig visse forbehold, som man bliver nødt til at tage. Derfor vil der på fredag heller ikke være gågade, som der plejer, når handelsstandsforeningen afvikler open by night, ligesom man må undvære den traditionelle musikalske underholdning i gaderne i løbet af aftenen.

Assens Handelsstandsforening får nu omsider lejlighed til at invitere til open by night. På fredag bliver Østergade dog ikke til gågade, men der bliver alligevel rig mulighed for at handle i byens butikker, der holder åbent til klokken 21. Arkivfoto: Kim Rune

Til gengæld har medlemmer af det agtværdige Assens Borgerlige Politikorps af 1558 lovet at være til stede i gaderne og sørge for god ro og orden.

Byens butikker holder fredag åbent til klokken 21.

Assens Handelsstandsforening har planlagt yderligere to open by night-arrangementer hen over sommeren. De finder sted fredag den 31. juli og fredag den 28. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce