Annonce
Lokalavisen Assens

Endelig: Nu åbner Glams Bjerg Hus

I a la carte-restauranten i Glams Bjerg Hus kan man nyde veltilberedte egnsretter fra Søren Lunds hænder. Søren Lund, der er uddannet slagter, satser på gode lokale råvarer, herunder kød fra blandt andet Grambogaard og kaffe fra et lokalt risteri. På væggene kan gæsterne nyde udstillingen af de gamle fotos af Glamsbjerg Hotel og Glamsbjerg by, som det lokalhistoriske arkiv har stillet til rådighed for Glams Bjerg Hus. Privatfoto
Åbent hus og reception i Glams Bjerg Hus på søndag.
Annonce

Glamsbjerg: Glamsbjerg Hotel har været under kraftig forvandling, siden investeringsselskabet Poulsen & Hansen A/S overtog den markante ejendom midt på hovedgaden i Glamsbjerg for to år siden.

Nu er holdet bag Glams Bjerg Hus, som det tidligere hotel nu hedder, kommet så langt, at man gerne vil vise det flotte resultat frem for offentligheden. Det sker søndag den 8. marts.
- Vi vil gerne invitere byens borgere og alle andre interesserede til at deltage i en uformel reception, hvor vi samtidig holder åbent hus, fortæller Søren Lund, der har forpagtet køkkenet og restaurantdelen i Glams Bjerg Hus.
Søren Lund er klar med åbningsbrunch fra klokken 10 til klokken 13, og i samme tidsrum kan gæsterne få en rundvisning i det nye aktivitetshus.
Der bliver også lejlighed til at hilse på direktør og daglig leder Laura Ricks, der blandt andet vil vise et par af de nye lejligheder på første sal frem for publikum.
Der vil desuden være lidt godt til ganen i løbet af dagen.
Klokken 15 holdes en uformel reception i Glams Bjerg Hus. /SP

Glams Bjerg Hus åbner søndag den 8. marts. Det sker med en åbningsbrunch og rundvisning fra klokken 10 til klokken 13. Klokken 15 holdes der reception. Privatfoto
Der er indrettet 12 ferielejligheder i Glams Bjerg Hus, og de kan blandt andet benyttes til miniferier - herunder cykel-, golf og vandreferier. Cyklister og deres cykler bliver i øvrigt pænt forkælede på stedet. Der er designercykelstativer, pumpe, vaskeanlæg og elevator, hvorved cyklen kan transporteres op i lejligheden. Privatfoto
Glamsbjerg har længe savnet en hyggelig café, og sådan en er der nu i Glams Bjerg Hus. Caféen er indrettet i den tidligere krostue. Privatfoto
To års modernisering og istandsættelse af det tidligere Glamsbjerg Hotel er nu slut, og resultatet vises frem i forbindelse med en uformel reception søndag den 8. marts.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce