Annonce
Lokalavisen Assens

Engelske David lader sine hænder tale

David Storm i sin klinik i Ebberuphallen. Han lader gerne sine hænder tale. Foto: Søren Plovgaard
David Storm driver sportsklinikken Need To Train fra lokaler i Ebberuphallen.
Annonce

Ebberup: David Storm stammer fra en lille by 30 kilometer nordvest for London.

Han er gift og bor på tredje år i Ebberup, og selv om han efterhånden kender mange danske gloser, foretrækker David Storm at kommunikere på engelsk.

Det er ikke noget problem i Danmark, og i virkeligheden vil 39-årige David Storm også helst lade sine hænder tale.

For knap et år siden lejede han et lokale i Ebberuphallerne, hvor han driver sportsklinikken Need To Train.

- Jeg var kun 16 år, da jeg kom ind i den engelske hær. Jeg rejste rundt og gjorde tjeneste i det meste af verden, men jeg måtte forlade hæren igen efter otte år på grund af en skade, fortæller David Storm.

Davisd Storm driver klinikken Need To Train, hvor han tilbyder en bred vifte af behandlingsformer. Foto: Søren Plovgaard

Han begyndte i stedet at uddanne sig til sportsterapeut, og det har nu været hans levevej de sidste 10 år.

- I klinikken tager jeg mig hovedsagligt af personer med sportsskader og hjælper dem med at komme tilbage til et aktivt idrætsliv, siger David Storm.

David Storm virker desuden nogle timer om ugen som træner i Ebberup Fitness, der holder til i egne lokaler i hallen.

- Når Covid 19-restriktionerne bliver ophævet, genoptager jeg også holdtræning for de lidt ældre medlemmer, fortæller David Storm.

Mange af David Storms kunder er i virkeligheden engelske, og dem underviser og guider han via en Skype-forbindelse. Det kan være klienter, der skal have råd om for eksempel kost og diæt.

Annonce

Fuld tryk på igen

David Storm måtte lukke sin klinik i tre måneder i foråret og først på sommeren på grund af corona. Men nu tager han igen imod klienter i Need To Train.

- Lukningen var ved at tage livet af min forretning. Jeg gik fra at have 12-14 klienter seks dage om ugen til slet ikke at have nogen overhovedet, forklarer David Storm.

Nu er forretningen stort set tilbage på fuld tryk med 10-12 klienter om dagen i et miks af personlig træning, massage, rehabilitering og skadesbehandling.


Jeg var kun 16 år, da jeg kom ind i den engelske hær. Jeg rejste rundt og gjorde tjeneste i det meste af verden, men jeg måtte forlade hæren igen efter otte år på grund af en skade

David Storm, Need to Train


Halinspektør Leif Rasmussen er glad for, at David Storm er rykket ind med sin klinik i Ebberuphallen. Han deltager selv i spinningtræningen med David Storm i Ebberup Fitness et par gange om ugen.

- Jeg har foreløbig tabt otte kilo, fortæller Leif Rasmussen.

David Storm underviser også ofte via Skype fra sin computer i klinikken i Ebberuphallerne. Foto: Søren Plovgaard

David Storm er glad for sit arbejde, og han indrømmer gerne, at han nok aldrig bliver rig af det, han beskæftiger sig med.

- Jeg er ikke gået ind i den her branche for at blive en rig mand. Jeg ved, hvad jeg skal bruge af penge for at betale mine faste udgifter og regninger, og det sætter jeg mine priser efter. Jeg synes, mine priser er yderst fornuftige, og jeg får da også hele tiden nye kunder, så jeg tænker, at de synes det samme om mine priser, siger David Storm.

Need to Train

David Storm driver klinikken Need to Train fra lokaler i Ebberuphallerne på Skolevej 7 i Ebberup.

Han tilbyder en bred vifte af behandlingsformer:

Massage, Trigger Point-terapi, zoneterapi, genoptræning, kost og ernæring, personlig træning, fitness-klasser, sportspsykologi, C.B.T (kognitiv adfærdsterapi) samt forskellige fitness-programmer.

David Storm kan kontaktes på telefon 6087 3666.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce