Annonce
Lokalavisen Assens

Enhedslisten er klar

Kaj Alstrup sidder i Assens Byråd for Enhedslisten. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Vi håber, at borgerne i Assens kommune er kommet raske ind i 2021, og at året forbedres – uden coronas fortsatte skygge. Danmark har tacklet coronaen godt, og vi skal fortsætte lidt endnu: Fællesskab virker.

Enhedslisten fortsætter også kampen for rød og grøn politik.

Velfærden skal øges: På nationalt plan er Assens Kommune bundskraber mht. pleje af ældre med omsorgsbehov – det kan vi ikke være bekendt. Enhedslisten i Assens arbejder for bedre ældrepleje og for minimumsnormeringer for børn i institutioner. Begge dele i tråd med forståelsespapiret og regeringen.For eksempel ønsker vi solcelleanlæg på egnede offentlige bygninger samt flere vindmøller. Vi skal støtte produktion af økologiske landbrugsvarer til klimavenlig brug i kommunens køkkener. Socialøkonomiske virksomheder skal øge klimaindsatsen og sikre arbejdspladser til udsatte.

Fra læserbrevet.Folkeskolerne skal have lokalaftaler og et løft, så børn ikke flyttes til ‘bedre’ friskoler. På biblioteks- og kulturområdet skal vi også væk fra bundplaceringer. Den grønne omstilling: Kommunen har tilsluttet sig regeringens ambitiøse plan for reduktion af CO2-udslip i 2030 med 70 procent. Det kræver handling.

For eksempel ønsker vi solcelleanlæg på egnede offentlige bygninger samt flere vindmøller. Vi skal støtte produktion af økologiske landbrugsvarer til klimavenlig brug i kommunens køkkener. Socialøkonomiske virksomheder skal øge klimaindsatsen og sikre arbejdspladser til udsatte.

I juni 2020 valgte vi ny bestyrelse: Line Mex-Jørgensen (kontaktperson) Skalbjerg, Rune Biskopstø Christensen, Assens og Kaj Alstrup, byrådsmedlem, Assens samt suppleanterne Kirsten Hofset, Egemosedam og Henrik Tegtmeier, Flemløse. Kasserer: Henrik Frydenborg, Tommerup st. Kommunalvalgets spidskandidater er Kaj Alstrup og og Kirsten Hofset. Til marts vælges flere kandidater, og i løbet af foråret udsender vi et lokalt partiprogram. Hjælp os med at skaffe et rødt og grønt flertal i Assens kommune for at ændre prioriteringerne. Fællesskab virker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce