Annonce
Lokalavisen Assens

Esper er ny kok i Ebberuphallernes cafeteria: Nu kommer der andre retter på menuen

Esper Storm er ny mand i køkkenet i Ebberuphallerne, og han vil forsøge at trække cafeteriaet i en ny og mere sund retning. Foto: Søren Plovgaard
Esper Storm har overtaget køkkentjansen i hallen i sin barndomsby Ebberup. Og han har allerede mange planer.

Ebberup: 47-årige Esper Storm er den nye mand bag gryderne i Ebberuphallens cafeteria.

Han afløser Bjarne Sørensen, der nåede at arbejde som kok i cafeteriaet og køkkenet i 13 og et halvt år, indtil samarbejdet sluttede ved årsskiftet.

Esper Storm er stadig et kendt ansigt på Ebberup-egnen, selv om han i flere år har været væk fra sin barndomsby og boet i London.

Han har tidligere i tre år drevet blomsterforretningen Blomstersymphonien i Assens, men nu vender Esper Storm tilbage i et job, hvor han kan gøre brug af sine erfaringer fra sin oprindelige uddannelse som kok.

Esper Storm begyndte på Kokkeskolen i København i 2002.

- Det var en international uddannelse, hvor det oprindeligt var meningen, at jeg skulle have haft mit praktikforløb forskellige steder i Europa. Jeg endte så i London, hvor jeg boede i flere år, samtidig med at jeg både arbejdede som blomsterdekoratør og kok i blandt andet restaurantkæden Blueprint Café og på National Gallery, fortæller Esper Storm.

Selv om han kun har været i sit nye job i nogle få uger, har Esper Storm allerede gjort sig nogle tanker om, hvordan han vil drive køkken og cafeteria i Ebberuphallerne.

Han kan dog forsikre brugerne i hallen om, at de populære pomfritter og ristede pølser stadigvæk vil være på menukortet i cafeteriaet. Men Esper Storm vil også være garant for, at hallens cafeteria udvikler sig, så det kommer på omgangshøjde med de forventninger, mange mennesker i dag stiller til udbuddet af mad og retter.

- Førhen var det helt fint, at man kom og fik en rød pølse, når der var et arrangement i hallen, men i dag, hvor hallen også har et motionscenter, skal vi også tage højde for hele den bevægelse, der er omkring ændrede livsstilvaner og hele den grønne bølge, der er kommet i befolkningen, hvor man begynder at passe lidt bedre på sig selv, siger Esper Storm.

Han satser derfor på, at der altid vil være alternativer i cafeteriaet til de mere traditionelle varer.

Annonce

Take away

Esper Storm fortsætter også med at tilbyde dagens ret som take away.

- Her vil der blive to retter at vælge i mellem. En klassisk mormor-ret og en mere grøn ret, siger Esper Storm, der slår dagens menu op på Facebook.

Når corona-situationen ændrer sig til det bedre, vil Ebberuphallernes cafeteria også invitere til fællesspisning en gang om måneden.

Der er stadig flæskesteg på menuen i Ebberuphallernes cafeteria, men Esper Storm satser også på at lave mere grønne retter til kunderne. Foto: Søren Plovgaard

- Jeg kunne også godt tænke mig at lave en pop up-restaurant med noget fine dining, hvor folk kan bestille en tre-retters menu. Den slags er der jo ikke mange alternativer til i Ebberup, siger Esper Storm, der er klar til at tage fat på de nye udfordringer i sin fødeby midt i en lidt underlig tid.


Førhen var det helt fint, at man kom og fik en rød pølse, når der var et arrangement i hallen, men i dag, hvor hallen også har et motionscenter, skal vi også tage højde for hele den bevægelse, der er omkring ændrede livsstilvaner og hele den grønne bølge, der er kommet i befolkningen, hvor man begynder at passe lidt bedre på sig selv

Esper Storm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce