Annonce
Lokalavisen Assens

Eva vandt 3000 kroner - som skal bruges på nyt undertøj: - Det er så skønt at have noget lækkert på inderst inde

Eva Eriksen er yderst glad for gavekortet på de 3000 kroner, som hun har valgt skal bruges hos Silkestrømpen. Foto: André Majlund Jensen
Eva Eriksen blev den heldige vinder af Assens Handelsstandsforenings julekonkurrence om et gavekort på 3000 kroner til en af byens butikker, og pengene skal bruges på at købe lidt lækkert nyt tøj til at have på inderst inde.

Assens: Eva Eriksen blev efter eget udsagn helt vildt overrasket, da hun blev ringet op mellem jul og nytår. Hun havde fået de fem forskellige stempler, hun skulle have og pligtskyldigt udfyldte hun kuponen op afleverede den, men havde ikke regnet med noget.

Gennem december frem til den 23. kunne man få et lille stempel hver gang på et Assens Handelsstandsforenings stempelkort, man handlede i en af butikkerne i Assens, og når femte stempel var i hus, kunne man aflevere stempelkortet og deltage i lodtrækningen om et gavekort på 3000 kroner til en af byens butikker.

Vi skal huske at sætte pris på byen og handle her, for ellers har vi pludseligt ikke butikkerne mere.

Eva Eriksen

Gavekortet har hun valgt skal bruges hos Silkestrømpen på Østergade.Og det var helt oplagt for hende, at gavekortet lige netop skulle bruges på undertøjet hos Susan Strobel.

Annonce

- Der er simpelthen så mange lækre ting herinde, og det der med at have at noget lækkert på inderst inde, det synes jeg er skønt.

- Og så har jeg, fordi jeg nu er så gammel, så meget tøj, at jeg ikke har brug for så meget nyt.

Hvad hun helt præcist skal have erhvervet sig, er dog ikke afgjort endnu, men det bliver nok noget undertøj eller silkenatkjole. Men det handler mest af alt, at om hun skal have sig noget, der kan højne hendes personlige velvære.

- Det der med at få noget lækkert undertøj, det synes jeg er en luksus. Og 3000 kroner, der kan man alligevel få nogle lækre ting, siger hun.

Eva Eriksens kupon blev trukket op som en mange, da konkurrencen skulle afgøres. Hvilket glæder Assens Handelsstandsforening, det betyder nemlig bare, at mange har handlet julegaverne lokalt, lyder det. Foto: André Majlund Jensen

Vigtigt at støtte lokalt

Eva Eriksen har lige haft besøg af nogle venner fra København, og hendes veninde skal altid lige med over i Silkestrømpen og have sig nogle strømper og lidt forskelligt.

- For som hun siger, så er det så dejligt at komme her, og så skal hun heller ikke til at cykle ind til byen som i København. Vi kan bare lige gå derned.

- Det er jo så skønt, at vi har den her gade med dejligt mange forskellige butikker, som kan opfylde de fleste af ens behov, siger Eva Eriksen.

Hun roser også Assens Handelsstandsforening for at være dygtige til at komme med forskellige tiltag, så man husker at handle lokalt - og det er vigtigt.

- Vi skal huske at sætte pris på byen og handle her, for ellers har vi pludseligt ikke butikkerne mere, siger hun og fortsætter:

- Vi er jo selv med til at sørge for at det bliver en god by.

Og hun bakkes op af indehaveren af Silkestrømpen Susan Strobel.

- Lige præcis, jo mere man selv deltager og støtter, jo bedre bliver byen.

Susan Strobel forklarer uddyber med at jo flere, der handler lokalt, desto flere ting kan butikkerne købe hjem og dermed få sig et større udvalg og på den måde gøre byen mere attraktiv for folk udefra og de lokale.

Og efter mange år i branchen ved Susan Strobel også, hvad hun snakker om. Sidst i marts kan hun nemlig fejre 30 års jubilæum hos Silkestrømpen, som nok skal blive markeret, men hvordan det bliver, ved hun ikke endnu.

- Jeg er ikke noget så langt endnu. Vi har lige overstået julehandlen, så skulle der ordnes årsregnskab, så status og vi starter udsalg lige om lidt. Men jeg skal nok finde på et eller andet for alle mine trofaste kunder, det lover jeg.

Eva Eriksen nærstuderer sit gavekort på 3000 kroner til Silkestrømpen. Foto: André Majlund Jensen
Annonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den er hel gal med affaldssorteringen

Lokalavisen Assens

Karin trækker stikket efter 27 år med egen klinik

Lokalavisen Assens

Et liv er forbi: Torben brød sig ikke om hospitaler - han ville hjem og dø i rækkehuset i Snave

Lokalavisen Assens

Katja blev sygemeldt - men er kommet stærkt tilbage: Starter i nyt job 1. juni

Annonce