Annonce
Lokalavisen Assens

Fem uger til jul: Assens er allerede i julehumør

Sent fredag eftermiddag blev juletræet tændt på Torvet i Assens. Medlemmer af Assens Harmoniorkester spillede, men på grund af covid-19-restriktionerne var juletræstændingen i år ikke et offentligt arrangement. Foto: Søren Plovgaard
Byens store juletræ blev i år tændt et par uger tidligere end normalt.
Annonce

Assens: Det var hyggeligt - og også lidt hemmeligt - da der sent fredag eftermiddag blev tændt lys i det store juletræ på Torvet i Assens.

Juletræstændingen i Assens fandt i år sted et par uger tidligere en sædvanligt, og anledningen var, at Assens Handelsstandsforening i lighed med en række andre fynske byer havde indgået en aftale med TV2/Fyn om at live-sende begivenheden.

De nuværende covid-19-restriktioner gør det ikke muligt at arrangere en traditionel juletræstænding med masser af mennesker på Torvet og juleslikposer til børnene, så derfor valgte handelsstandsforeningen at tyvstarte lidt med juleløjerne i år.

- Vi har ikke mulighed for at gøre så meget som tidligere år på grund af corona, så jeg satser faktisk på, at vi få lov at lave en julefest i byen til juli, fortæller Pernille Schreiner, formand for Assens Handelsstandsforening.


Vi er heldige i Assens, for kunderne er her stadigvæk, og de er bevidste om, at det er vigtigt at bruge byens butikker og handle lokalt

Pernille Schreiner


Selv om julen i Assens altså bliver lidt anderledes end tidligere, lover Pernille Schreiner, at der nok skal blive masser af julehygge i gader og butikker de næste uger.

Kim Hovvang (tv) og Lasse Reeder fra Assens Handelstandsforening sørgede i sidste uge for, at der blev stillet masser af små juletræer op langs byens hovedgade og på Torvet. Foto: Søren Plovgaard

- Vi er heldige i Assens, for kunderne er her stadigvæk, og de er bevidste om, at det er vigtigt at bruge byens butikker og handle lokalt, siger Pernille Schreiner.

De sidste to weekender inden jul holder butikkerne åbent til klokken 16 både lørdag og søndag.

Den sidste weekend inden jul kommer pandekagevognen desuden til Assens og serverer gratis pandekager fra en vogn, der holder ud for slagterforretningen Mad med mere i Østergade.

Annonce

Gavekort for 20.000 kroner

Det næste store byarrangement strækker sig i øvrigt over en hel uge.

Assens holder nemlig Black Week fra mandag den 23. november og ugen ud, og fredag den 27. november deler medlemmer af Assens Borgerlige Politikorps gavekort til en værdi af 20.000 kroner ud til kunderne.

Gavekortene kan benyttes i handelstandsforeningens butikker ugen efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce