Annonce
Lokalavisen Assens

Flemløse/Haarby tabte trods god defensiv indsats

Flemløse/Haarby var presset i kampen mod topholdet fra B1913, og selv om der blev fightet til den helt store guldmedalje, endte det med et 0-1-nederlag til F/H. Foto: Mads Haugaard
Annonce

Fodbold, Fynsserien, Flemløse/Haarby - B1913 0-1 (0-1)

Efter sidste weekends lokalsejr over Aarup skulle Flemløse/Haarby igen i aktion lørdag. Denne gang var alle odds dog imod bundholdet, der trods en flot forsvarsindsats alligevel tabte 1-0 til topholdet B1913. #br

Allerede fra første fløjt sad gæsterne på opgøret, og der gik ikke mere end fire minutter, før bolden var i nettet. Det var Frank Rust Nielsen, der bestemt ikke var rusten, som sparkede gæsterne foran 1-0. Det kunne derfor hurtigt være blevet en grim og lang eftermiddag for F/H, men den hurtigt indkasserede scoring slog ikke holdet ud af kurs.

Selv om hjemmeholdet var under maksimalt tryk i stort set hele første halvleg, formåede defensiven med René Borgstrøm og Jannik Kristensen i hovedrollerne at holde stand. Offensiven var derimod nærmest ikke eksisterende for hjemmeholdet, der brugte alle kræfterne defensivt. De kræfter var dog givet godt ud, for spillet blev kompakt, og B1913 fik ikke meget plads at spille på. Kort før pausen var gæsterne dog tæt på at øge føringen, men overliggeren tog fra.

Efter pausen var F/H mere på bolden, men billedet var fortsat det samme, der var ikke kræfter til det offensive. En reel chance skulle man derfor også kigge længe efter på Haarby Stadion, hvor tilskuerne til gengæld så deres hjemmehold fighte sig til et point.r

B1913 kunne dog have scoret til 2-0 indenfor de sidste ti minutter, da Jannik Kristensen fik gult kort, og dermed var gæsterne i overtal kampen ud. Det formåede de dog ikke, men et frispark var lige ved at gå i kassen, da F/H-keeper Frank Ehlers tabte bolden mellem benen, men bolden blev holdt udenfor målet, derfor endte det 1-0.

Selvom det altså endte med et 0-1-nederlag var Flemløse/Haarby-træner, Steen Klingenbjerg meget tilfreds med den indsats, som hans mandskab lagde for dagen.

- Det var et bare et godt hold, men lige nu står jeg med den følelse, at havde vi den samme disciplin i nogle af de andre kampe, havde vi fået flere point. Defensivt stod vi godt, så det var egentlig godkendt, forklarede F/H-træneren.

Flemløse/Haarby spiller næste kamp ude mod Marstal Rise på lørdag./HAU

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce