Annonce
Lokalavisen Assens

Flemløse/Haarby trak det længste strå i lokalbrag

Flemløse/Haarbys Jacob Hansen kommer her foran en Aarup-spiller i lokal- og bundopgøret. Og i tabellen har Flemløse/Haarby nu også overhalet Aarup takket være sejren på 3-2. Foto: Nicolai Lund
Aarup ligger nu sidst i Fynsserien efter nederlag til lokal- og bundrivalerne fra Flemløse/Haarby i et opgør, hvor følelserne var på højkant.
Annonce

Fynsserien

Aarup BK-Flemløse/Haarby 2-3 (1-2)

1-0 Rasmus Krause Andersen (14.)

1-1 Klaus Moltrup Rasmussen (26.)

1-2 Jacob Hansen (43.)

2-2 Rasmus Krause Andersen (75.)

2-3 Oliver Storm Østergaard (84.)

Lokalopgøret på Scankab Arena i Aarup indeholdt alt, som man som tilskuer kan forvente, når to rivaliserende bundhold tørner sammen. Der var bid i duellerne, flotte mål, evigt pres på dommertrioen og spænding til sidste sekund.

Flemløse/Haarby endte med at kunne trække sig sejrrigt ud af lokalbraget, da holdet med en sen scoring sejrede med cifrene 3-2.

Det var ellers hjemmeholdet Aarup, der startede det regnfulde opgør bedst. Rasmus Krause Andersen kunne efter en ripost sparke læderet i kassen til en føring til Aarup efter godt et kvarters spil. Generelt var Aarup dominerende i 1. halvleg, men formåede ikke at score yderligere på de ellers talrige chancer.

I stedet dukkede den unge spidsangriber Klaus Moltrup Rasmussen op i Aarups felt og bragte balance i redskabet, og kort før pausefløjtet gjorde Flemløse/Haarbys anfører Jacob Hansen det onde ved Aarup. Jacob Hansen steg højest på et indlæg fra Flemløse/Haarbys højreside og pandede gæsterne i front via den ene opstander.

Det var til stor frustration for hjemmeholdet, der forinden også følte sig bortdømt i flere situationer.

Aarups Rasmus Krause blev dobbelt målscorer mod Flemløse/Haarby, men det rakte dog ikke til point. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Udnyttede overtal

I 2. halvlegs begyndelse fortsatte Aarup med at være det dominerende mandskab og skabte en del målchancer. Flere gange kunne Flemløse/Haarby takke keeper Frank Ehlers, der havde en fantastisk kamp i buret med flere gode redninger.

Han kunne dog ikke gøre noget ved Rasmus Krause Andersens hovedstød tæt under mål et kvarter før mål. Aarups midtbaneslider blev dobbelt målscorer, da han headede et perfekt indlæg fra Jack Nielsen i mål.

Herfra skulle man nok engang tro, at Aarup ville trække fra. Igen blev det ikke tilfældet. Aarups Andreas Jensen begik et tåbeligt frispark, da han rev en modspiller omkuld og modtog et korrekt gult kort. Det var et tydeligt frustreret Aarup-mandskab, der trods udligningen følte sig uretfærdigt behandlet af dommeren. Her var der intet af komme efter, men Aarup havde da til tider en sag.

Flemløse/Haarby udnyttede de ti minutter holdet havde ved at sende sejrsmålet i nettet. Det kom da Malthe Vahl fra venstresiden sendte en bold ind til bagerste stang. Her dukkede Oliver Storm Østergaard, der kastede sig ind i bolden med hovedet først og sendte Flemløse/Haarby på sejrskurs.

Annonce

Manglende skarphed afgørende

Aarup, der kort efter blev fuldtallige, satte alt ind på at udligne i de døende minutter. Chancerne blev dog forspildt, og den tydelige frustration var til at mærke på de rødklædte spillere, der brugte alt deres resterende energi på at skændes med dommertrioen.

Aarups hurtigløber Simon West havde da også en sag, hvor Flemløse/Haarby-keeper Frank Ehlers løb ud i ham på en friløber. Dagens dommer forblev dog tavs og Flemløse/Haarby kunne rejse fra lokalbraget med en sejr i bagagen.

- Vi taber i dag, fordi vi simpelthen ikke scorer på vores chancer. De har halvanden chance i 1. halvleg og går til pause oppe 2-1. Sådan er fodbold. Når man er bundhold, går tingene ikke altid ens vej, og det gjorde det især ikke for os i dag, sagde Aarup-træner Michael Schjønberg efter kampen.

Med sejren går Flemløse/Haarby forbi rivalerne Aarup i tabellen og henviser Aarup til sidstepladsen. Begge mandskaber skal dog ud at hente nogle flere vitale point inden vinterpausen, hvis de to vestfynske mandskaber skal bevare statussen som Fynsserie-mandskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce