Annonce
Lokalavisen Assens

Fodboldspilleren Malthe fik uventet weekendbesøg: Seniorspillere kom med en pose med overraskelser

Seniorspillerne Sebastian Nielsen (yderst tv) og Nicolaj Rønstrup brugte deres lørdag formiddag på at køre rundt med fodbolde til Tommerup Boldklubs ungdomsspillere. 7-årige Malthe Nørgaard Nielsen var første stop på ruten. Foto: Amalie Hermansen
Landets boldklubber har lukket ned for alt aktivitet, og derfor tog seniorfodboldspillerne i Tommerup Boldklub initiativ til at sprede lidt lys hos de yngste spillere.
Annonce

Tommerup St.: Det er bidende koldt lørdag formiddag, men alligevel er Nicolaj Rønstrup, bestyrelsesmedlem i Tommerup Boldklub og seniorspiller i klubben, sammen med syv andre herreseniorspillere mødt op på parkeringspladsen foran det sneklædte stadion i Tommerup Stationsby.

I tre biler er herrerne i gang med at pakke massevis af poser ned, som de skal bruge formiddagen på at køre ud til boldklubbens ungdomsspillere fra U7 til U14. De yngste spillere i klubben trænger nemlig til en god overraskelse, siger Nicolaj Rønstrup, der er initiativtager til udbringningen.

- Vi har været lukket ned længe nu, så vi ville gerne gøre noget for, at vores spillere ikke sygner helt hen og sørge for, at de kommer lidt ud, siger han.

I de i alt 90 poser ligger der nemlig en fodbold med tilhørende øvelser, der kan laves hjemme i haven.

- Vi seniorspillere savner også at spille fodbold, så vi ved, hvordan de har det, siger Nicolaj Rønstrup, der fortæller, at klubben har brugt et større beløb på at indkøbe fodbolde i god kvalitet.

Annonce

Savner kammeraterne

Første stop på Nicolaj Rønstrup og medspiller Sebastian Nielsens overraskelsesrute går til Lindealle i stationsbyen, hvor 7-årige Malthe Nørgaard Nielsen og også klubbens børneformand Martin Nielsen, Malthes far og træner, bor.

Iført sin røde klubjakke kommer Malthe ud på den sneklædte havegang for at modtage sin overraskelse.


Vi har været lukket ned længe nu, så vi ville gerne gøre noget for, at vores spillere ikke sygner helt hen og sørge for, at de kommer lidt ud.

Nicolaj Rønstrup


- Det er fint nok, siger Malthe til spørgsmålet om, hvordan det er at få en overraskelse fra boldklubben.

Han er ærgerlig over, at han ikke kan mødes med sine holdkammerater og træne, som han ellers plejer nede i klubben. Men far Martin Nielsen fortæller, at han trods alt ind imellem mødes med de andre på fodboldbanen, når den er snefri, for at trille lidt bold.

Malthe Nørgaard Nielsen savner at spille fodbold med sine kammerater i Tommerup Boldklub, men med overraskelsen fra seniorspillerne er der nu en ekstra bold til samlingen, så han kan spille hjemme i haven også. Foto: Amalie Hermansen

- Jeg synes, det er et rigtig fint initiativ, som seniorspillerne er kommet med, fordi det viser, at klubben tænker på dem. Malthe savner at få brændt noget krudt af, så vi glæder os til at få trænet fodbold igen, siger Martin Nielsen, der er klar til at trille med bolden med sin søn i haven, når det grønne græs igen dukker op.

Udover fodboldene har seniorspillerne også sørget for, at den tidligere Tommerup-spiller og nu OB's U15-akademitræner Niklas Vincentz har udvalgt seks gode øvelser, som ungdomsspillerne kan lave i haven.

Øvelserne er filmet på klubbens kunststofbane og udført af to nuværende OB-akademispillere, der har brugt deres børneår i Tommerup Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce