Annonce
Lokalavisen Assens

Fodboldturnering slår alle rekorder

René Gramm Jeppesen tog initiativ til indefodboldturneringen Fynske Bank Cup for fem år siden. I weekenden deltager rekordmange hold i stævnet i Arena Assens. Arkivfoto: Christen Seerup

Indendørsturneringen Fynske Bank Cup afvikles den 18., 19. og 20. januar i Arena Assens med deltagelse af 130 hold.

Annonce

Assens: Der bliver knald på i Arena Assens sidst i denne uge. Her afvikles indefodboldturneringen Fynske Bank Cup, og i år slår turneringen alle rekorder. 130 hold har i år meldt deres ankomst.

- Publikum kommer til at kunne opleve op mod 850 spillere gennem weekenden, og specielt pigerne sprænger alle rekorder i år. Der er nemlig tilmeldt 16 pigehold til stævnet, og det er ikke, hvem som helst, der vælger at tage køreturen til Vestfyn. Vejle, Vinding SF og Nr. Bjært Strandhuse IF, kommer fra Jylland, mens flere store fynske klubber som Næsby, Munkebo og Nørre Aaby også har meldt deres ankomst i pigerækkerne. Og fra Sjælland kommer FC Storebælt fra Korsøer, fortæller René Gramm Jeppesen, der på eget initiativ startede turneringen for fem år siden.

Hos drengene er der rift om pladserne, og her bliver der også fuld fart på weekenden. Flere end 100 drengehold har meldt sig til Fynske Bank Cup, der i år har flere end 20 hold på venteliste.

Stævnet starter fredag klokken 17.15, når U14-drengene tager de første spark i Arena Assens, og så kører det ellers derudaf resten af weekenden. Lørdag fra klokken 8 til klokken 22 spiller U10-drenge og -piger og også U11-drengene skal i kamp lørdag. Søndag rundes det hele af med U9-drenge, U12-drenge, før U13-drengene lukker stævnet.

Der vil som sædvanlig være A- og B-slutspil efter de indledende puljer, så det er garanteret masser af kampe til de mange spillere, der valfarter til Assens.

- Skulle det ikke blive til en pokal, kan spillerne i stedet høste de såkaldte spurtpræmier, som gives for en god tackling, redning, mål eller noget helt tredje i løbet af en kamp. Disse mange præmier er sponsoreret af butikkerne- og erhvervslivet i Assens, og uden dem var det ikke muligt, at stævnet bliver ved med at slå rekorder, siger René Gramm Jeppesen.

Publikum har gratis adgang til Fynske Bank Cup.

Publikum kommer til at kunne opleve op mod 850 spillere gennem weekenden, og specielt pigerne sprænger alle rekorder i år.

René Gramm Jeppesen, stævneleder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce