Annonce
Lokalavisen Assens

Forårskonkurrence: Sådan vinder du turpas og billetter til Tivoli

Lige nu er det forår i Tivoli, og Lokalavisen giver dig nu chancen for at vinde billetter og turpas til den gamle forlystelseshave i København. Foto: Bax Lindhardt

Det er vel de færreste, der kan sige sig fri for ønsket om at få hverdagen tilbage.

Årets sommersæson i Tivoli er netop et skridt hen imod en mere normal hverdag, og nu giver Lokalavisen dig chancen for at vinde 2 x 4 billetter og turpas til Københavns gamle forlystelseshave.

Tivoli har nu åben alle ugens dage, og gæsterne behøver ikke længere at bestille tid på forhånd.

Annonce

Årets sæson i Tivoli byder blandt meget andet på kørende forlystelser, et internationalt Scaryhouse med titlen Villa Vendetta, Michelin pop-up-restauranter, og ikke mindst et længeventet comeback for Fredagsrock senere på sommeren.

Snart åbner de knirkende døre til Tivolis nye store millionsatsning, Villa Vendetta - Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Og når de går op, bliver det muligt for Tivolis gæster at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Var det noget med en tur i Tivoli i København? Så skal du deltage i konkurrencen om 2 x 4 turpas og billetter. Foto: Bax Lindhardt

Historien går på, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt.

Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra. Der er altså meget at glæde sig til og ikke mindst frygte, når Villa Vendetta åbner i løbet af sommersæsonen.

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen om 2 x 4 turpas og billetter til Tivoli skal du blot i kommentarfeltet under artiklen skrive, hvem du kunne tænke dig at dele turpas og billetter med.

Vi skal have dit svar senest mandag den 17. maj klokken 12.

Vinderne vil få direkte besked, og præmierne skal man selv afhente i Tivolis Box Office, der ligger lige til venstre for Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade 3 i København

Billetterne vil være gyldige til Tivolis sommersæson, der slutter den 24. september. Billetter og turpas kan ikke byttes til andre varer eller kontanter.

Det er et krav, at man kan vise en negativ coronatest eller et coronapas ved indgangen til Tivoli.

Konkurrencen er kommet i stand i et samarbejde mellem Lokalavisen Assens og Tivoli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den 28-årige storbypige Pernille er vendt hjem - til Gl. Brydegaard: - Jeg vil ikke undvære mit arbejdsliv på landet

Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce