Annonce
Lokalavisen Assens

Frank Larsen går efteråret i møde for fuld musik

Frank Larsen, Assens Bowlingcenter, og impressario Leif Møllgaard foran de mange musikplakater, der hænger ved indgangen til bowlingcentret. Fem gange i løbet af efteråret byder Frank Larsen på musikalske arrangementer i bowlingcentrets festsal. Foto: Søren Plovgaard
Assens Bowlingcenter byder på ikke færre end fem musikarrangementer de næste par måneder.
Annonce

Assens: Hvad har Shu.bi.dk, The Boss, John Mogensen Live, Night Riders og duoen Peter Vesth og Kristian Rusbjerg med hinanden at gøre?

Jo, de optræder alle i Assens Bowlingcenter i oktober og november.

Efter en stille corona-periode sætter bowlingcentrets direktør Frank Larsen nu fuld damp under kedlerne.

Sammen med den 70-årige impressario, musikbooker og møbelhandler Leif Møllgaard fra bureauet musicbooking.dk har Frank Larsen sat fem musikalske navne på plakaterne.

- Jeg synes, at Assens Bowlingcenter er et oplagt sted til at præsentere levende musik. Alle kender jo stedet, og der er i forvejen en pæn gennemgang af mennesker i centret, siger Leif Møllgaard, der de seneste fem-seks år har stået for bookinger på det meste af Fyn og i det halve af Jylland.

Og Leif Møllgaard taler altid passioneret om de musikalske navne, han har i sin stald. For eksempel John Mogensen Live, som lægger ud i Assens Bowlingcenter torsdag den 1. oktober.

Kopibandet John Mogensen Live bliver det første i rækken af fem musikarrangementer med spisning i Assens Bowlingcenter. Bandet underholder torsdag den 1. oktober. Pr-foto

- Der findes mange John Mogensen-kopibands alene på Fyn, men bandet John Mogensen Live vil jeg betegne som den eneste ægte vare. De har fået familiens opbakning, og de fik iøvrigt John Mogensens sidste melodi, inden han døde, fortæller Leif Møllgaard.

Trioen The Boss - Tribute to Springsteen - er et andet talentfuldt kopiband, som publikum kan se frem til at høre lørdag den 24. oktober.

Annonce

Spisning - men ingen dans

Da Frank Larsen og Leif Møllgaard tidligere på året planlagde koncertrækken, var der ikke indført corona-restriktioner i branchen, og det var oprindeligt meningen, at der også skulle være dans til et par af arrangementerne. Det må man nu droppe, men til gengæld er det sikkert, at der ved hvert arrangement tilbydes spisning, inden de musikalske navne folder sig ud i bowlingcentrets festsal.


Jeg synes, at Assens Bowlingcenter er et oplagt sted til at præsentere levende musik. Alle kender jo stedet

Impressario Leif Møllgaard


Frank Larsen fortæller, at der efter reglerne vil være plads til 75-80 publikummere.

Det er også muligt at købe billet uden spisning til alle arrangementer.

Billetter kan købes på billetsalg.dk

- Hvis folk har besvær med at betale over nettet, er de velkomne til at kigge ind i bowlingcentret, så skal vi nok hjælpe med betalingen, siger Frank Larsen.

De fem musikarrangementer

Torsdag den 1. oktober: John Mogensen Live

Lørdag den 10. oktober: Shu.bi.dk

Lørdag den 24. oktober: Trioen The Boss - Tribute til Bruce Springsteen

Fredag den 6. november: Night Riders

Søndag den 15. november: Duoen Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce