Annonce
Lokalavisen Assens

Freja er snart udlært i Matas: Nu holder hun fagprøve

Freja Christiansen er snart udlært i Matas i Assens, men hun mangler endnu at gennemføre sin fagprøve. Det sker i uge 27, hvor Freja Christiansen sætter fokus på den danske hudplejeserie. Baeuté Pacifique. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Assens: 21-årige Freja Christiansen er snart udlært som materialist i Matas i Assens.

Men inden hun er færdig med sin uddannelse, skal Freja Christiansen gennemføre sin fagprøve, og det sker i denne uge. Frem til søndag vil hun sætte fuld fokus på den danske hudplejeserie Beauté Pacifique og forsøge at øge kundernes kendskab til mærket.

- Jeg har lavet seks udstillinger i forretningen, lavet fodspor i gulvet, sat skilte op ude på gaden og delt flyers ud til kunderne inde i butikken. Og så tilbyder jeg også, at kunderne kan få vareprøver af Beauté Pacifique med hjem, fortæller Freja Christiansen.

Hun vil desuden gennemføre en række konkurrencer i løbet af sin fagprøve-uge, og dem kan man læse mere om på Matas Assens' facebookside.

Freja Christiansen forklarer, at mærket Beauté Pacifique er udviklet i samarbejde med danske hudlæger, at produkterne kan hjælpe med at reparere dybe solskader, og at det er et brand, som både kvinder og mænd kan have gavn og glæde af.

Freja Christiansen fortæller, at det oprindeligt var planen, at hun skulle holde sin fagprøve i Matas i maj, men på grund af Covid-19 er den blevet skubbet et par måneder frem.

Til oktober skal Freja Christiansen forsvare sin fagprøve på Handelsfagskolen i Skåde ved Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce