Annonce
Lokalavisen Assens

Frisparksperle redder Flemløse/Haarby fra nederlag

Flemløse/Haarbys Mads Hansen leverede dagens detalje, da han med et fantastisk eksekveret frisparksmål sikrede hjemmeholdet det ene point i overtiden. Her ses han sekundet før, at han sendte læderet ind i nettet via målets overligger. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Fynsserien

Flemløse/Haarby - Morud IF 2-2 (0-0)

1-0 Emil Filstrup Thomsen (53.) 1-1 Rasmus Petersen (72.) 1-2 Mads Boesen (74.) 2-2 Mads Hansen (90.)

Der var målløst ved pausen, da Flemløse/Haarby og Morud tørnede sammen på et solskinsbeskinnet Haarby Stadion. Tilskuerne nød sensommervarmen, imens spillerne stegte på grønsværen. Det medførte knap så flot fodboldspil, og det var småt med chancer i kampens 1. halvleg.

Heldigvis brød Flemløse/Haarby dødvandet kort inde i 2. halvleg. Purunge Emil Filstrup Thomsen opsnappede en dårlig aflevering i Morud-defensiven, og den blot 16-årige angriber kunne elegant tippe bolden over en fremadstormende Morud-keeper, der var chanceløs i situationen.

En scoring som denne plejer at have en positiv virkning på spillet, men for Flemløse/Haarbys vedkommende var det ikke tilfældet. Et hav af fejlafleveringer, og en manglende vilje til at genpresse efter en tabt bold, gjorde, at Morud kom tilbage i opgøret. Og endda mere til. Morud vendte på få minutter en stilling på 1-0 til 1-2, da først et indlæg sejlede direkte i nettet og et tørt hug tæt under mål kort efter blev sendt i kassen.

Annonce

Brændte chancer, fejlafleveringer og et frisparksmål

Flemløse/Haarby formåede efterfølgende at spille sig til et par store chancer, men formåede ikke at udnytte dem. I stedet skulle vi helt hen til to minutter inde i overtiden før Flemløse/Haarby fik den forløsende udligning. Den kom efter et forrygende udført frispark af Mads Hansen lige ude fra feltkanten. Han sparkede læderet helt op under overliggeren, ramte ned i jorden og op igen i nettaget. Intet mindre end fantastisk udført og fuldstændig utagelig for gæsternes keeper.

- Det var rart at få det ene point i dag, grundet det flotte frisparksmål af Mads Hansen til resultatet 2-2, men vi spiller simpelthen ikke som et Fynsserie-hold. Fysikken er ok, og det samme er indstillingen, men hold nu op, hvor har vi mange fejlafleveringer i kampen, sagde Flemløse/Haarby-træner Steen Klingenberg.

Næste gang Flemløse/Haarby skal i aktion, er lørdag eftermiddag. Her skal fusionsklubben møde divisionsreserverne fra Dalum IF. Kampen bliver spillet på Lars R. Jacobsen Park i Dalum og opgøret fløjtes i gang kl. 15.00.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce