Annonce
Lokalavisen Assens

Frivillige jubler i en svær tid: De får nye, flottere lamper til, når de holder fest

Marlene Staunfeldt, Tove Holst og Hanne Kragh Pedersen fra Tommerup Forsamlingshus med checken på 26.110 kroner fra Fynsk support Foto: Energi Fyn.
Folkene bag Tommerup Forsamlingshus får støttekroner, så de bedre kan se i festsalen.

Tommerup: De frivillige bag Tommerup Forsamlingshus fik sig noget af en overraskelse, da Energi Fyns sponsorordning, Fynsk support, forleden delte en check ud.

Beløbet var på helt præcis 26.110 kroner, og de mange kroner skal gå til nye lamper og lys i forsamlingshusets festsal.

- Det var simpelthen fantastisk at modtage checken. Vi havde faktisk ikke regnet med det store, men beløbets størrelse gør, at vi nu kan sætte gang i at få udskiftet vores lamper og lyskilder i forsamlingshusets festsal. Så gør vi både noget godt for klimaet, får et lavere elforbrug og får nogle nye lamper, der er flottere at se på end de gamle, vi har hængende, siger kasserer i Tommerup Forsamlingshus, Marlene Staunfeldt, i en pressemeddelelse.


Det var simpelthen fantastisk at modtage checken. Vi havde faktisk ikke regnet med det store

Marlene Staunfeldt


Hun modtog pengene sammen med Tove Holst og Hanne Kragh Pedersen.

Tommerup Forsamlingshus er ifølge Energi Fyn over 100 år gammelt og har 200-250 betalende medlemmer. Og coronatiden er en træls tid. Så derfor varmer beløbet ekstra meget, lyder det fra de frivillige i pressemeddelelsen.

Energi Fyn oplyser, at det er 11. år i træk, at man kan dele penge ud. Siden starten i 2011 har Energi Fyn udbetalt ni millioner kroner via sponsorordningen Fynsk support. Og i alt 500 fynske klubber og foreninger er med i ordningen.

I 2021 udbetaler Energi Fyn samlet 1,5 million kroner.

Annonce

Ikke første gang

- Som andelsselskab betyder det meget for os, at vi gennem Fynsk support kan give noget igen til vores andelshavere. Mange klubber og foreninger har det vanskeligt i denne tid, siger Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn, blandt andet i pressemeddelelsen.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Tommerup Forsamlingshus får penge fra ordningen. I 2018 modtog man 14.311 kroner til nye toiletter, som skulle være en del af en ny toiletbygning  til omkring 400.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce