Annonce
Lokalavisen Assens

Fuld fokus på Filorga: Nethe er klar til sin fagprøve

Nethe Due holder fagprøve i Matas i Assens i uge 48. Foto: Søren Plovgaard

Assens: 29-årige Nethe Due, der er elev i Matas i Assens, har gennem flere uger planlagt den obligatoriske fagprøve, der er med til at fuldende hendes uddannelse som materialist og helserådgiver.

Nethe Due har valgt mærket Filorga til sin fagprøve, som hun gennemfører i Matas i Assens fra mandag den 23. til søndag den 29. november.

- Filorga et fransk apotekermærke og et hudplejeprodukt, hvor der indgår filler i alle produkterne. Det er udviklet af en fransk hudlæge og sælges i over 200 lande. Jeg fylder 30 år lige rundt om hjørnet, så jeg elsker alt, der strammer en lille smule op, siger Nethe Due.

Hun har været halvandet år hos Matas i Assens og er færdig i slutningen af marts næste år.

Nethe Due skal forsvare sin fagprøve den 14. januar på handelsfagskolen i Skåde, og når hun er færdiguddannet, kunne hun godt tænke sig et job som salgskonsulent.

- Jeg har lavet flyers og fortalt kunderne, at der bliver en kundedag tirsdag den 24. november, og her er pladserne allerede fuldt bookede. Men man er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind i butikken og blive vejledt om Filorga-produkterne, siger Nethe Due, der tilføjer, at der i hendes fagprøveuge også vil være gode ja tak-tilbud i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce