Annonce
Lokalavisen Assens

Fynske Bank lukker i Glamsbjerg

Fynske Banks filial i Søndergade i Glamsbjerg lukker til januar, og kunderne overgår til bankens filial i Assens. Foto: Fynske Bank
Tre år efter Fynske Bank lukkede sin filial i Haarby er turen kommet til Glamsbjerg. Her holdes der åbent for sidste gang i filialen i Søndergade 11 fredag den 24. januar.
Annonce

Glamsbjerg: Hvis du har et ærinde i Fynske Banks filial i Glamsbjerg, skal du foretage det inden fredag den 24. januar.

Det bliver nemlig sidste åbningsdag i bankens filial i Søndergade 11 i Glamsbjerg.

Fynske Bank har besluttet at lukke sin Glamsbjerg-filial og i stedet flytte kunderne til Assens-filialen.

Ifølge Fynske Bank skyldes sammenlægningen, at bankens kunder i højere grad benytter sig af selvbetjening via netbank og mobilbank i stedet for at møde op personligt for at blive ekspederet i banken.

- Vi kan se, at vores kunder i højere grad er blevet digitale, og derfor giver det god mening for os at sammenlægge filialen i Glamsbjerg med større filial i banken. Ved at samle kræfterne sikrer vi vores medarbejdere et godt og bredt fagligt miljø til glæde for vores voksende kundeskare, siger Petter Blondeau, der er administrerende direktør i Fynske Bank. Kunderne i Glamsbjerg vil automatisk blive flyttet til deres nye filial i Assens, og fire af Glamsbjerg-filialens medarbejdere rykker med til Assens.

Fynske Bank oplyser, at man har valgt at bevare pengeautomaten ved filialen i Glamsbjerg indtil videre.

Annonce

Kun syv pengeinstitutter tilbage i Assens Kommune

Med lukningen af filialen til januar mister Glamsbjerg sit sidste pengeinstitut. Fynske Bank har været til stede i den vestfynske stationsby siden begyndelsen af 1900-tallet, hvor Assens Bank etablerede en filial i fotograf Knud Hansens ejendom i Søndergade 7.

Den 13. april 2012 var det slut med Nordea - det tidligere Amtssparekassen og Fionia Bank - og fredag den 15. marts 2013 lukkede Provinsbanken sin filial i byen.

Fynske Bank lukkede i juni 2016 sin filial i Algade i Haarby og slog den sammen med filialen i Glamsbjerg. Det betyder, at bankens afdeling i Assens nu er den eneste i Assens Kommune. Også Haarby står nu uden et pengeinstitut. Sparekassen Sjælland-Fyn lukkede sin filial i byen 11. december.

Med lukningen af Fynske Banks filial i Glamsbjerg til januar er der nu blot syv pengeinstitutter tilbage i Assens Kommune. De er Nordea, Fynske Bank og Sparekassen Sjælland-Fyn i Assens, Rise Flemløse Sparekasse i Flemløse og Totalbanken i Aarup, Tommerup og Vissenbjerg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce