Annonce
Lokalavisen Assens

Fysioklinik er flyttet ind hos fitnesscenter

Casper Eckhoff (tv), indehaver af DK Trainer, byder Morten Østergaard indehaver af FysioDanmark Glamsbjerg, velkommen med en godkendt coronahilsen til et nyt samarbejde på Lindevænget 9 i Glamsbjerg. Privatfoto
FysioDanmark-klinikken i Glamsbjerg har siden 1. maj delt lokaler med DK Trainer på Lindevænget i Glamsbjerg.
Annonce

Glamsbjerg: FysioDanmark Glamsbjerg flyttede 1. maj ind i nye lokaler på Lindevænget 9 i Glamsbjerg.

Her har fitnesscentret DK Trainer i forvejen adresse, og der er da også tale om et helt nyt samarbejde mellem de to aktører.

FysioDanmark har haft lokaler i Mulighedernes Hus i Søndergade i seks år, og indehaver Morten Østergaard fortæller, at det var ønsket om større lokaler og mere plads, der fik ham til at se sig om efter et nyt sted at drive Glamsbjerg-klinikken, der er indrettet med nyt behandlerrum og venteværelse.

- Jeg tog kontakt til indehaver Kasper Eckhoff hos DK Trainer om forhørte mig om muligheden for at flytte ind med fysioklinikken. Jeg fik en rundvisning i fitnesscentret, og efter nogle dage blev vi enige om samarbejdet, forklarer Morten Østergaard.

Den nyindrette fysioklinik åbnede 1. maj i lokaler hos fitnesscentret DK Trainer. Privatfoto
Annonce

Klinik giver liv

DK Trainer etablerede sig for halvandet år siden i tidligere fabrikshaller for enden af Lindevænget i industrikvarteret i Glamsbjerg og råder blandt andet over en stor træningssal samt andre faciliteter, som FysioDanmark-klinikkens brugere nu også kan benytte sig af. Det betyder blandt andet, at FysioDanmark nu også kan tilbyde holdtræning.

Kasper Eckhoff er også glad for at kunne byde fysioklinikken velkommen på Lindevænget 9.

- Det giver noget liv i centret og også mulighed for at få nye kunder. Så det er et samarbejde, som jeg glæder mig til, siger Kasper Eckhoff.

Booking foregår stadig via Assens-nummeret, og der er fortsat mulighed for at modtage tilskud ved lægeanvist behandling.

Det bliver fortrinsvis fysioterapeut Jacob Kjær Appel, som klienterne i Glamsbjerg vil stifte bekendtskab med.

Fysioterapiklinikken på Skelvej i Assens blev 1. november medlem af den landsdækkende FysioDanmark-kæde. Ud over Glamsbjerg og Assens findes der også en klinik i Sundhedscentret på Møllevej 2 i Haarby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce