Annonce
Lokalavisen Assens

Generationsskifte hos Haarbylægerne

Kamilla Prammann Jacobsen (tv) afløser 1. oktober Anne Mette Schmidt Petersen som læge hos Haarbylægerne. Foto: Søren Plovgaard
1. oktober går læge Anne Mette Schmidt Petersen på pension efter flere end 20 år hos Haarbylægerne. Hun afløses af læge Kamilla Prammann Jacobsen.
Annonce

Haarby: - Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste dag, hvor jeg er trådt ind ad dørtærsklen og har tænkt "Åh nej, jeg skal på arbejde i dag".

Sådan siger Anne Mette Schmidt Petersen.

Hun har praktiseret som læge hos Haarbylægerne i flere end 20 år. Men 1. oktober er det slut.

64-årige Anne Mette Schmidt Petersen, der bor i Faaborg, har valgt at gå på pension.

Hun blev en del af Haarbylægerne i 2000, mens klinikken stadig lå i Algade 16 og ejedes af lægerne Niels Kortegård og Niels Christian Hansen. Og Anne Mette Schmidt Petersen fulgte med, da Haarbylægerne i 2008 rykkede ind i det nyetablerede sundhedscenter i det tidligere rådhus på Møllevej 2.

- Vi har et fantastisk fællesskab sammen med de øvrige læger og de andre behandlere her i sundhedscentret. Det er et fællesskab, der giver god energi i dagligdagen, siger Anne Mette Schmidt Petersen, der tidligere har arbejdet som læge på sygehusene i Odense, Svendborg og Faaborg.

Annonce

Haarby er et rart sted at være

Det bliver 37-årige Kamilla Prammann Jacobsen, der 1. oktober overtager hendes lægestol i lægepraksissen på Møllevej i Haarby.

Hun kender allerede gangene i sundhedscentret, idet hun i et års tid har været tilknyttet lægepraksissen som uddannelseslæge og har indgået i det daglige praksisarbejde og patientbehandling.


Vi har et fantastisk fællesskab sammen med de øvrige læger og de andre behandlere her i sundhedscentret. Det er et fællesskab, der giver god energi i dagligdagen

Anne Mette Schmidt Petersen


Kamilla Prammann Jacobsen glæder sig til at blive en fast del af lægeholdet hos Haarbylægerne.

- Jeg har jo stort set skiftet job hvert halve eller hele år de sidste 11 år. Sådan er det, når man uddanner sig til praktiserende læge. Det er en specialeuddannelse, hvor man i forløbet er i forskellige uddannelser for at opnå forskellige kompetencer, inden man kan kalde sig speciallæge i almen medicin, fortæller Kamilla P. Jacobsen, der blev uddannet læge i 2011.

Hun forventer at være mange år hos Haarbylægerne.

- Jeg har valgt at komme til Haarby, fordi jeg synes, det er et rart sted at være, og jeg har heldigvis to gode kolleger at støtte mig op ad, siger Kamilla Prammann Jacobsen.

Annonce

Verdens bedste patienter

Der er tilknyttet 3500 patienter til Haarbylægerne, og Anne Mette Schmidt Petersen og Kamilla Prammann Jacobsen tøver ikke med at kalde dem for verdens bedste patienter.

Holdet hos Haarbylægerne består desuden af Lisbeth Johansen og Anne Holm Rasmussen samt sygeplejerskerne Inge-Lise Pedersen, Lis Graversen og Marianne Craggs. Inge-Lise Pedersen går på pension 1. november og afløses af Christina Lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce