Annonce
Lokalavisen Assens

Gitte er firmaets omdrejningspunkt: Nu fylder hun 50 år

Gitte Esmann Christensen fylder 50 år. Foto: Kim Rune Jessen

Gitte Esmann Christensen, Hjulmandsvej 1, Assens, fylder 50 år mandag den 18. januar.

Gitte har boet i Assens hele sit liv, er hjertet i bilfirmaet Gustav Christensen Automobiler, en kendt håndboldmålmand, et familiemenneske og så meget mere.

Gitte er født i 1971, to år inden Gustav Christensen Automobiler blev etableret på Nørre Allé i Assens. Hun har således ikke været med fra start, selv om man skulle tro det. Hun begyndte i firmaet i 1991 og er i mere end en forstand gift med firmaet.

I næsten 30 år har hun været en markant og betydelig del af forretningen. Alle, der har mødt Gitte der, ved, at hun er usædvanlig imødekommende, servicemindet, en god sælger af Suzuki-biler mm. og et meget væsentligt omdrejningspunkt. Hun har en stor andel i, at Gustav Christensen Automobiler har kunnet eksistere i Assens i over 50 år.

Gitte har organiseret loppe-og julemarkeder på værkstedet, kombineret tøj- og bilsalg og med nytænkning sikret firmaet kundernes pris i konkurrence med alle Suzuki-forhandlere på landsplan.

Siden foråret 2020 har hun med stor professionalisme medvirket til coronasikre forhold, så forretningen har kunnet fortsætte uden at afskedige dygtige medarbejdere. Hun opdaterer næste dagligt firmaets facebookside, så som kunde er man hele tiden tryg og velinformeret. Senest har hun lagt stemme til en biografreklame.

Gitte betyder meget for rigtig mange, da hun er usædvanlig hjælpsom, har hjertet på rette sted og et stort netværk. Utallige er dem hun har gjort en forskel for i tidens løb. Her skal nævnes hendes far Kaj Esmann, som hun passede i en årrække, da Gittes mor døde i en ung alder. Ligeledes er hun der for hendes datter Ida Marie og Ulrik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce