Annonce
Lokalavisen Assens

Gitte fra Ebberup drømmer om en slædetur i Nordnorge

Gitte Hasseltoft Hansen er født og vokset op i Ebberup. Hun er medlem af De Berejstes Klub og håber at få lov at deltage i en polarekspedition i Nordnorge næste år. Men det forudsætter, at hun får stemmer nok i en konkurrence, som hun lige nu deltager i. Privatfoto
Gitte Hasseltoft Hansen deltager i online-konkurrence om en plads på ekspeditionen Fjällräven Polar 2020.
Annonce

En 300 kilometer lang slædetur gennem det arktiske vildnis i Nordnorge.

Sådan en tur og oplevelse kunne 37-årige Gitte Hasseltoft Hansen godt tænke sig. Og den kan måske blive hendes, hvis hun får stemmer nok i en afstemning, der for tiden finder sted på nettet.

Her kan alle give en stemme til Gitte Hasseltoft Hansen, så hun kan få sin drøm opfyldt og komme med i Fjällräven Polar 2020. Og det foregår helt enkelt på den måde, at den der samler flest stemmer er garanteret en plads på ekspeditionsholdet. Holdet sammensættes af ansøgere fra hele verden, og Gitte Hasseltoft Hansen dyster om at repræsentere Danmark i regionen "Nordic West".

- Jeg er dybt afhængig af stemmer og kan selvfølgelig godt bruge lidt opbakning fra min hjemstavn, siger Gitte Hasseltoft Hansen.

Hendes hjemstavn er Ebberup, hvor Gitte Hasseltoft Hansen er født og vokset op. Her hun gået i børnehave og i skole og været aktiv i både fodbold, håndbold og tennis.

Hendes lyst til at rejse begyndte for alvor, da hun var blevet student på Vestfyns Gymnasium i Glamsbjerg.

- Jeg er medlem af De Berejstes Klub og har været i mange lande. Jeg har blandt andet besteget Kilimanjaro, været lærer i Filippinerne og lavet en film med havsigøjnere på Suluhavet, hvor båden sank, og vi endte på en øde ø, fortæller Gitte Hasseltoft Hansen, der bor på det københavnske Nørrebro sammen med sin kæreste og hunden Bodil. På det seneste har hun dog skruet lidt ned for rejseaktiviteten, fordi hun også gerne vil passe på miljøet. Men hun drømmer alligevel om, at hendes næste eventyr bliver en slæderejse gennem samernes land i det nordlige Norge. - Jeg vil rejse færre gange, og så vil jeg også gerne begyndte at rejse mere i det nordlige, for der findes så mange eventyr i Skandinavien, som jeg synes, man har en tendens til at overse. Og så bliver flyrejserne jo også kortere, siger Gitte Hasseltoft Hansen. Hun arbejder til daglig som freelance redaktionssekretær i tv-branchen, hvor hun producerer fakta- og dokumentarprogrammer - primært til DR og TV2. Stemmer kan afgives på polar.fjallraven.com Gitte Hasseltoft Hansen minder om, at man skal klikke på billedet for at komme ind og stemme. Det er ikke nok, at man bare "liker" opslaget.

Jeg er dybt afhængig af stemmer og kan selvfølgelig godt bruge lidt opbakning fra min hjemstavn.

Gitte Hasseltoft Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce