Annonce
Lokalavisen Assens

Gitte gik næsten ud af sit gode skind: Butiksfacade torpederet af formodet spritbilist

Gitte Brejner i Butik Pedersborg. Foto: Lise Wolf/Privatfoto.
Annonce

Tommerup St.: Butiksindehaver Gitte Brejner er presset nok i forvejen på grund af corona-situationen, og forleden var hun ved at gå helt ud af sit gode skind, da en formodet spritbilist torpederede butikkens facade.

- Det var lige før, jeg begyndte at snakke om at lave et knaldtilbud, fortæller butiksindehaveren, der har drevet marskandiserforretningen Butik Pedersborg på Tallerupvej i Tommerup Stationsby i omkring tre år.

Hun har de seneste uger holdt sine facebookfølgere opdateret med tanker om butikkens fremtid, hvor nedlukningen af landet har gjort det svært at holde åbent.

Gitte Brejner har derfor holdt åbent nogle enkelte lørdage, og ellers haft lukket i butikken, mens hun har passet sit almindelige lønmodtagerarbejde på et friplejehjem i Odense.

- Jeg havde ikke åbent sidste lørdag, men jeg er afhængig af, at der kommer lidt penge i kassen her (i Butik Pedersborg, red), siger indehaveren.

Butik Pedersborg torpederet af en formodet spritbilist. Privatfoto.
Annonce

Følg med på Facebook

Derfor spidsede situationen til, da hun torsdag aften ikke kunne åbne døren til sin butik, der holder åbent lørdag 23. maj fra klokken 12 til 16.

En 52-årig bilist havde nemlig glemt at trække håndbremsen, da han parkerede sin bil, hvorefter den trillede ind i butiksfacaden, der ifølge indehaveren nu har fået sætningsskader.

Døren kunne i første omgang heller ikke åbne, men det hjalp en håndværker med at få løst, så Gitte Brejner kunne åbne butikken lørdag.

- Det var en bil, der holdt ved brillemanden. Den trillede tværs henover gaden. Alle undveg, og manden bakkede væk og var ved at køre en ned, som prøvede at stoppe ham, fortæller hun og understreger, at alt efterfølgende er under kontrol.

Ifølge politiets døgnrapport skete "uheldet" klokken 17.39, og bilisten blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel.

Gitte Brejner skriver på butikkens facebookside, at hun regner med, at Butik Pedersborg fremover bliver en eftermiddags/weekendbutik.

Hun råder til, at man følger med på facebooksiden omkring åbningstiderne.

Butik Pedersborg torpederet af en formodet spritbilist. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce