Annonce
Lokalavisen Assens

Glamsbjerg kom tilbage på sporet

Jonas Købke (i billedet) formåede ikke at komme på scoringstavlen, men han arbejdede solidt i Glamsbjergs meget farlige offensiv. Foto: Mads Haugaard
Annonce

Fodbold, Serie 1, Pulje 2 Glamsbjerg IF - Dalum IF 5-1 (4-1)

Efter to nederlag i træk kom topholdet i Serie 1, pulje 2, Glamsbjerg, i den grad tilbage på sejrskurs, da Dalum fik ørerne i maskinen i Dalen i Glamsbjerg. Odenseanerne måtte rejse hjem med et nederlag på 5-1.

Det var to mandskaber, der gerne ville spille bold - og især offensiv fodbold - derfor var det også meget frem og tilbage i de første par minutter af kampen. Efter små ti minutter fik Glamsbjerg broderet sig igennem Dalums defensiv for første gang, hvilket udløste et mål. Daniel Bruus kom ned over højrekanten, hvorefter han slog et indlæg ind i feltet. Det var et indlæg, der ikke lå perfekt, men brormand, Casper Bruus, opsnappede bolden, og så sparkede han GIF foran 1-0.

Dalum havde efterfølgende en fin mulighed for at udligne, men Michel Christensen i Glamsbjerg-buret hev en fin redning frem. Efter 13 minutters spil var Casper Bruus igen i fokus, da han afsluttede et flot angreb ved at udplacere Dalums keeper, 2-0. Glamsbjerg spillede hele tiden fremadrettet, og de forreste fire, Jonas Købke, Mathias Thode og de to Bruus-brødre var konstant farlige.

Efter tyve minutters spil kunne netop Casper Bruus sagtens have lavet hattrick, men Dalums keeper sendte bolden til hjørne. På dette hjørnespark kom forsvarskrumtappen Kasper Philipsen først på indlægget, og så headede han hjemmeholdet foran 3-0. Efter en halv times spil var Daniel Bruus så på spil, da han med et frækt chip, bragte GIF foran 4-0, efter en periode, hvor gæsterne ellers var lidt mere med i opgøret. Dalum fik reduceret en enkelt gang inden pausen, men Glamsbjerg var i kontrol.

Casper Bruus kunne lige så godt have scoret igen få øjeblikke inde i anden halvleg, men den sidste skarphed manglede. Netop skarphed blev - modsat første halvleg - en mangelvare for Glamsbjerg i anden halvleg. Chance på chance blev brændt, og det blev generelt en meget rodet affære.

Dalum havde enkelte muligheder i kontraspillet, og det var også imponerende, at de ikke fik reduceret efter 65 minutter. En to-mod-en-situation blev ikke udnyttet takket være Glamsbjergs Kenni Rasmussen, der heroisk kastede sig ned og forhindrede bolden i at gå i mål på stregen.

Glamsbjerg fik dog scoret en enkelt gang mere, da Malthe Smith fulgte op på Casper Bruus' afslutning efter 82 minutter. 5-1 blev også resultatet i Dalen, og Glamsbjerg kom dermed tilbage på sejrskurs.

Der er dog stadig plads til forbedring, mener Glamsbjerg-træner Claus Uhrenholt, der dog ikke brokker sig over en sejr.

- Anden halvleg var noget rod, men vi skabte mange store chancer. Jeg synes, at der var for mange, der svingede for meget. Vi er ganske fint tilfredse, men vi brændte for meget i anden halvleg, konstaterede han efter kampen.

Glamsbjerg spiller næste kamp ude mod KFUM på søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce