Annonce
Lokalavisen Assens

Godt nyt: Pulsløbet i Assens er reddet på målstregen

Bo Reimer (tv) og John Jessen har sørget for at redde det populære Pulsløb i år. Arena Assens sørger for de praktiske ting omkring løbet, mens Bo Reimer på rekordtid har fået tilsagn om økonomisk støtte til løbet fra en lang række lokale virksomheder. Foto: Søren Plovgaard
Private virksomheder er gået sammen om at redde Pulsløbet, som Assens Kommune havde sat på pause i år. Derfor bliver der Pulsløb igen tirsdag den 17. september.
Annonce

Assens: For et par uger siden kom det frem, at Assens Kommune har valgt at droppe Pulsløbet - et folkeligt og sundhedsfremmende motionstiltag, som kommunen har stået bag siden 2011. Aflysningen skyldes hensynet til kommunens anstrengte økonomi.

Det var ikke en nyhed, der faldt i god jord hos Bo Reimer, medindehaver af Vestfyns Tømrerforretning A/S i Assens.

Nu har den lokale tømrermester sikret, at der også bliver Pulsløb og Pulswalk i Assens tirsdag den 17. september. Og det bliver stadig gratis at deltage.

- Jeg var ærgerlig over at høre, at Pulsløbet var blevet aflyst. Jeg syntes ikke, at Assens Kommune kunne tåle flere dårlige historier. Vi har brug for nogle gode historier, og Pulsløbet er en af de årlige traditioner, hvor virksomheder, borgere, skoler, foreninger og mange andre mødes på kryds og tværs. Det er en rigtig god dag i sundhedens tegn. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det lokale erhvervsliv ville bakke op om og hjælpe økonomisk med at afvikle Pulsløbet, siger Bo Reimer.

I en tid med stor travlhed i byggebranchen og få dage før Bo Reimer tager på sommerferie, er det lykkedes ham at samle økonomisk tilsagn fra tilstrækkeligt mange virksomheder til at sikre, at Pulsløbet afvikles præcis, som det plejer og i samme ånd. Det betyder blandt andet, at der fortsat vil være en gratis t-shirts til alle, der melder sig til.

De fire hovedsponsorer til løbet er Vestfyns Tømrerforretning, Palle Johansen Murer- & Entreprenørforretning, Fynske Bank og Broen A/S.

Desuden har Stark, Rema1000, Bøgeskov, Sportigan Klub og Erhverv Assens, Danbolig Assens, Kjær Vikar og Rekruttering, WaterCare, JP El, Living Flames, Summerbird, Malerfirmaet Kulavig, Deslers Grafiske Hus, Østerhaabs Auto, Voldbro Smedie, Plum, Sparekassen Sjælland-Fyn og Broen Lab meldt sig på banen som sponsorer.

Knud Søby har igen lovet, at sørge for det alt det praktiske omkring løbet og ruten, så deltagerne får en god løbsoplevelse.

Jeg var ærgerlig over at høre, at Pulsløbet var blevet aflyst. Jeg syntes ikke, at Assens Kommune kunne tåle flere dårlige historier. Vi har brug for nogle gode historier, og Pulsløbet er en af de årlige traditioner, hvor virksomheder, borgere, skoler, foreninger og mange andre mødes på kryds og tværs.

Bo Reimer, Vestfyns Tømrerforretning A/S

Annonce

Arenaen hjælper med det praktiske

Arena Assens sørger for, at alle praktiske forhold er i orden. Det gælder blandt andet tilmelding og bestilling af trøjer.

- Bo Reimer ringede og spurgte, om vi var friske på at afvikle Pulsløb, hvis der med deres hjælp kunne skabes den nødvendige økonomi. Det ville vi rigtig gerne, og vi glæder os utrolig meget over, at vi kan være med til at holde denne tradition i live, siger John Jessen, centerchef i Arena Assens.

Bo Reimer og John Jessen understreger, at der i første omgang kun er tale om at sikre Pulsløbet i år.

- Vi kunne læse, at Assens Kommune forventer, at Pulsløbene vil vende tilbage, når økonomien i kommunen igen er genoprettet. Det tror og håber vi på, at kommunen står ved, siger de.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce