53-årige Hanne Gramberg har i løbet af to år gjort grillen Hannes Pitstop i Sandager til et velbesøgt møde- og spisested. Hun holder meget af sit job og kontakten med kunderne i grillen.
Copy link address
Søren Plovgaard sp@fynskemedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Hanne Gramberg er i sit rette element, når hun er på arbejde i Hannes Pitstop. Hun lægger vægt på, at der er plads til alle slags mennesker i grillen - også dem, der bare har behov for at snakke lidt. Foto: Søren Plovgaard -
Christoffer Kok fra Haarby er en typisk kunde hos Hannes Pitstop. Han droppede ind på grillen under sin køretur og købte en fransk hotdog med en bacon- og ramsløgpølse. Det skete i øvrigt på en dag, hvor Christoffer Kok var på hjem til Haarby fra Kolding, hvor han havde afsluttet sidste del af sin svendeprøve som rustfri smed. Han er i lære hos virksomheden Cabinplant A/S i Haarby. Foto: Søren Plovgaard -
Grillvognen hentede Hanne og hendes mand i sin tid i Hjørring. Den havde tidligere stået flere år i Aalborg-området, hvor den også blev anvendt benyttet som grillbar. Foto: Søren Plovgaard -
Hanne Gramberg gør et stort nummer ud af at dekorere Hannes Pitstop med flotte skilte og andet sjovt inventar. Foto: Søren Plovgaard -
- Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, siger Hanne Gramberg om sit jobskifte fra nattevagt som social- og sundhedsassistent til grillejer i Sandager. Foto: Søren Plovgaard -
Smørrebrødsforretningen hos Hannes Pitstop gik lidt langsomt til at begynde med, men nu lever Hanne Gramberg næsten daglig smørrebrød ud af huset. her er det klassikeren æg med rejer. Privatfoto -
Hos Hannes Pitstof kan man blandt andet finde denne sjove bil og grillvogn i vinduespartiet. Foto: Søren Plovgaard -
En servietholder med en flot tegning af Hannes Pitstop. En af de mange fine detaljer i grillen i Sandager. Foto: Søren Plovgaard -
For to år siden var Hanne Gramberg social- og sundhedassistent i Fraugde. Nu nyder hun tilværelsen som 'grillmutter' i Hannes Pitstop i Sandager. Foto: Søren Plovgaard -
En pølsebakke kan bruges til mange ting ... Foto: Søren Plovgaard -
Det første store rykind i Hannes Pitstop kommer ved middagstid - og så bliver der som regel travlt igen ved 16-tiden, og indtil grillen lukker klokken 21. Foto: Søren Plovgaard -
Foran grillen er der rejst tre pavilloner, hvor man kan sidde og nyde sin mad. Foto: Søren Plovgaard