Annonce
Lokalavisen Assens

Hanne har ikke behøvet skifte job for at få nye impulser

Hanne Storm Abildtrup har et par kolleger i Faaborg, der også har haft 40 års jubilæum, men i Assens er det ved at være nogle år siden, der sidst var et 25 års jubilæum. Foto: Lise Wolf
Hanne Storm Abildtrup har været 40 år på samme arbejdsplads - 9-10 chefer er kommet og gået og masser af kolleger rykket videre til nye opgaver - forandringerne er kommet, uden hun har behøvet at søge dem
Annonce

Assens: Kolleger kommer og går, fililaler lukker, afdelinger samles. Midt i alt det har Hanne Storm Abildtrup i 40 år været fast holdepunkt i Håndværkersparekassen, der fusionerede og skiftede navn til Sparekassen Faaborg, som fusionerede og nu hedder Sparekassen Sjælland-Fyn.

Efter den seneste sammenlægning af afdelingerne i Haarby og Assens er Hanne Storm Abildtrup den eneste fra Assens-afdelingen, der er tilbage på Østergade 34. De andre har fået nye opgaver i andre afdelinger. I stedet har hun fået syv nye kolleger fra Haarby og to fra Hjallese.

Skulle hun gennem årene have haft behov for luftforandring - ja, så er den, som det ses af ovenstående, kommet af sig selv. Udviklingen i bankverdenen i takt med, at teknologien har givet nye muligheder, og kunderne har fået andre behov, nu da meget kan klares via netbank, har også været med til, at arbejdet aldrig ar blevet trivielt. Lørdag er egentlig den rigtige jubilæumsdag, men da den er arbejdsfri, har banken valgt at fejre sin trofaste medarbejder med åbent hus torsdag kl. 16-18, hvor der også er lejlighed til at se de nyindrettede lokaler.

Sparekassen nu med navnet Sparekassen Sjælland-Fyn, har ligget her på hjørnet siden 1924, Hanne Storm Abildtrup har som den eneste ansatte p.t. gjort de 40 af årene med. Foto: Lise Wolf
Annonce

Banken var drømmen

Hanne Storm Abildtrup har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at det var ad bankvejen, hun ville.

- Både min morfar og farfar var i bestyrelsen i Amtssparekassen, det har måske inspireret mig, siger hun. Mangel på en læreplads gjorde imidlertid, at hun først måtte en tur forbi Lehrmann Automobiler, hvor hun blev uddannet kontorassistent. Med kontoruddannelsen i hus, søgte og fik hun stilling som kontorassistent i banken, hvor hun i første omgang tog første del af bankskolen og 10 år senere fuldendte med anden del. I dag har hun titel af kunderådgiver, og det er også det, det meste af tiden går med.

- Det er en anden kundekontakt, vi har i dag. Tidligere havde vi mange flere mennesker herinde, især sidst på måneden, hvor de stod i flere rækker. Det er mange år siden, jeg har haft kasseekspedition, og i dag har vi jo slet ingen penge, siger Hanne Storm Abildtrup, der i stedet rådgiver bredt om pension, forsikringer, investering, lån og bolig.

Annonce

Snart gift i 40 år

Det er ikke bare i arbejdslivet, at trofast og stabil er mærkater, der passer på Hanne Storm Abildtrup. Det gælder også i privatlivet, hvor hun på 40. år er gift med Henning Abildtrup, der er vicevært i en boligforening. I mange år har hun også svømmet og gået ture med de samme tre veninder.

Om der også bliver tale om et 50 års jubilæum?

- Nej, slår Hanne Storm Abildtrup fast og lyder, som om hun mener det. Den 61-årige bankrådgiver har ingen aktuelle planer om at stoppe, men bliver ikke til efter de 70. Hanne går, mon banken består?

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce