Annonce
Lokalavisen Assens

Hans og Kenneth sendt på farten for femte år

Kenneth Tuelund Hansen (tv) og Hans Hansen startede traditionen tro deres ugelange vandringstur fra pubben O'Neill's i Assens. Nu går turten til Helsingør, og de næste dage går parret lands Strandvejen mod København, inden de slutter turen af med et par dages vandring hen over Fyn og til Assens. Foto: Søren Plovgaard
Hans Hansen og Kenneth Tuelund har igen snøret støvlerne og er på vej ude på landevejene i en god sags tjeneste. de samler penge ind til syge børn på OUH.
Annonce

Assens: Så er makkerparret Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen for femte år i træk sendt på farten på de danske landeveje for at skaffe penge til at forsøde livet for kritisk syge børn på Odense Universitetshospital.

Det skete traditionen tro fra pubben O'Neill's i Assens, hvor flere venner og bekendte var mødt op for at hilse af med Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen.

Kenneth Tuelund Hansen og Hans Hansen gør klar til at gå direkte på Go' Morgen Danmark fra pubben O'Neill's i Assens. Det lykkedes fint trods lidt startvanskeligheder med kameraføringen. Foto: Søren Plovgaard

Det blev også til fem minutters tv-indslag i Go' Morgen Danmark, hvor de to gæve vandringsmænd forklarede hele Danmark om deres tur.

Parret har tidligere gået på Fyn, Als, Langeland og tværs over Jylland. I år indtager Hans Hansen og Kenneth Tuelund de nordsjællandske landeveje.

Mandag klokken 12.39 er der start fra Helsingør Station, og herfra sætter de kurs mod Nivå Havn, Charlottenlund og Københavns Banegård, inden turen sluttes af med to dage over Fyn med et indlagt pitstop på Refsvindinge Bryggeri.

Sidste år lykkedes det for Hans og Kenneth at skrabe 85.500 kroner sammen til det gode formål.

- I år er vores mål helt klart, at vi skal runde 100.000 kroner, siger Hans Hansen.


I år er vores mål helt klart, at vi skal runde 100.000 kroner, siger Hans Hansen.

Hans Hansen


Ønsker man at støtte det ædle formål, kan man  donere et beløb på Mobilepay: 2320 6471.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce