Annonce
Lokalavisen Assens

Havnegrillen i Assens: Et rigtig fornuftigt måltid

Bacon- og chesseburgeren fra Havnegrillen i Assens. Foto: Mads Pedersen
Annonce

Dagens jagt på spisesteder og lysten til at stille den store fredagssult bragte mig til Havnegrillen i Assens.

Der var, som der jo er i denne tid, mærket op til folk, ligesom også håndspritten var klar til kamp lige inden for døren.

Efter afspritning og et hurtigt kig på menukortet endte jeg op med en personlig favorit, en bacon/cheeseburger, en gang pomfritter og en Jolly Time.

En brik blev udleveret, jeg fik fat i bestik og fandt en plads i spisedelen. Efter ganske kort tid gav brikken lyd fra sig, og jeg begav mig mod disken. Retur på min siddeplads satte jeg tænderne i burgeren - en burger, der var lavet i en traditionel sesambolle. Den var dog ristet i en klapgrill, hvilket gav fine mørkebrune striber og en god sprødhed i bollen.

Salaten var frisk og velskåret, hvilket også var tilfældet med agurk, tomat og løg. De ristede løg var en knasende tilføjelse, og de var lige så sprøde som baconen. Osten og bøffen var af de helt standardtyper, som ses på de fleste af kommunens grillbarer. Pomfritterne blev leveret med den forespurgte dyppelse, ketchup og pomfritsauce, ligesom det generelt var nogle rigtig fine pomfritter med god sprødhed.

Spisedelen var indrettet efter nutidens anbefalinger, hvilket betyder at der ikke var plads til flere end de 30 personer.

Bordene var placeret med to meters afstand, ligesom plancher og skilte gjorde opmærksom på, hvordan man bør befærde sig nu om dage. Tydelige markeringer gjorde, at man ikke var i tvivl om, at indgang og udgang var to forskellige steder.

Alt i alt et rigtig fornuftigt måltid mad en fredag middag. Jeg havner på 4 ud af 6 seks stjerner.

Regningen

Bacon/Cheeseburger: 58 kroner.

Lille bakke pomfritter: 26 kroner.

Jolly Time, 50 cl.: 24 kroner.

I alt: 108 kroner.

Måltidet blev indtaget i Havnegrillen i Assens fredag den 29. maj.

Havnegrillen i Assens ligger med en flot udsigt til Lillebælt, og fra terrassen kan man følge med i havnens liv. Foto: Søren Plovgaard
Mads Pedersen skriver om fastfood i Lokalavisen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce