Annonce
Lokalavisen Assens

Hektor åbner nyt outlet i Assens

Hektor Habbal lader ingen tvivl tilbage. Onsdag den 1. juli åbner han outlet i forretningsejendommen i Østergade 55 i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Ægteparret Habbal har lagt nye planer. Flytter delikatessebutik og åbner outlet i Assens.
Annonce

Assens: Ægteparret Hadel og Hektor Habbal åbnede i december sidste år delikatesseforretningen Aleppos Søde Sager i forretningsejendommen på hjørnet af Østergade og Nygade i Assens.

Forretningens omsætning har været påvirket af covid-19-krisen, men ægteparret knokler stadigvæk på hver eneste dag for at få tingene til at løbe rundt.

Fra åbningen sidste år har Aleppos Søde Sager haft til huse i forretningslokalet ud mod Nygade. Men nu flyttes delikatesseforretningen lidt længere frem i lyset og rykker ind i de lokaler, der har facade ud mod byens hovedstrøg. Det var her hobby- og legetøjsbutikken Bambi havde til huse i flere generationer, inden den lukkede for tre og et halvt år siden.

Flytningen af butikken er ikke den eneste ændring, familien Habbal har på tegnebrættet. For samtidig etableres der en ny outlet-butik i den del af forretningsejendommen, hvor der nu er delikatessebutik.

Sådan gør du

Det koster 200 kroner eksklusiv moms om måneden for en plads i outlettet på 5 kvadratmeter. Lejerne betaler desuden 10% af salget i leje.

Fra 1. oktober stiger lejeprisen til 300 kroner månedligt.

Hvis varerne kræver en særlig tilladelse, skal lejerne selv sørge for et indhente dette.

Aftalen kan opsiges af begge parter med en måneds varsel.

Hadel og Hektor Habbal kan kontaktes på telefon 5217 2170.

- Vi ser gode muligheder i at skabe et fast outlet i Assens, hvor andre butiksindehavere i byen og borgerne har mulighed for at leje nogle kvadratmeter til for eksempel overskudsvarer, mindre restpartier eller gode genbrugsfund, siger 39-årige Hektor Habbal og tilføjer, at der allerede er kommet fem tilsagn fra butikker og virksomheder i Assens om at rykke ind det nye outlet.

- Vi skal helst op på det dobbelte antal, men det tror jeg også på kan lade sig gøre, siger Hektor Habbal.

Indgangspartiet ud mod Nygade sløjfes, og det betyder, at kunderne fremover skal gå gennem døren fra Østergade, når de skal handle i Aleppos Søde Sager og så videre gennem butikken til det nye outlet.

Hektor Habbal foran forretningsejendommen i Østergade i Assens, hvor der nu er ændringer på vej. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce