Annonce
Lokalavisen Assens

Hektor hænger stadig i

Hektor Habbal i sving med at rengøre en bil i sit værksted i Willemoesgade i Assens. Han etablerede firmaet Speed Service i sommeren sidste år. Foto: Søren Plovgaard

Hektor Habbal er glad for, at han etablerede sit bilrengøringsfirma Speed Service i Assens for et halvt år siden. Men der er stor forskel på, i hvilke måneder folk vil have gjort deres biler rene.

Annonce

Assens: Hektor Habbal står med halvdelen af kroppen inde i en Peugeot 397 Airvan og er i gang med at rense bilens forsæder for snavs og skidt.

For et halvt år siden tog Hector Habbal springet og åbnede firmaet Speed Service i Willemoesgade i Assens.

Hektor Habbal har altid været drevet af trangen til at drive sine egne forretninger og forsørge sig selv. I sit hjemland Syrien havde Hektor Habbal sit eget reklamebureau i den sønderbombede millionby Aleppo, inden han måtte tage flugten væk fra det krigshærgede land.

Virketrangen har han bragt med til Danmark, og Hektor Habbal har ikke et sekund fortrudt, at han etablerede sig med eget firma i Assens i slutningen af juli sidste år. Heller ikke selvom det ind imellem har været hårdt at få alle ender til at mødes.

- Jeg er kommet rigtig fint fra start her i Assens. Det var næsten som en raket, hvor kunderne bare blev flere og flere de første måneder. Jeg synes, asseneserne har taget fint imod mig. Det er flinke mennesker, der bor i byen, og mange borgere har givet udtryk for, at de er glade for at komme hos mig som kunder, og at de synes, jeg laver et godt stykke arbejde. Det er dejligt at få at vide, siger Hektor Habbal, der bor med sin familie på Fåborgvej i Assens.

Jeg er kommet rigtig fint fra start her i Assens. Det var næsten som en raket, hvor kunderne bare blev flere og flere de første måneder.

Hektor Habbal, Speed Service Assens
Hektor Habbal gør biler rent både udvendigt og indvendigt. Foto: Søren Plovgaard

Hektor Habbal er dog blevet overrasket over, hvor sæsonbetonet hans firma har vist sig at være. Speed Service tilbyder ud- og indvendig rengøring af køretøjer til fornuftige priser.

- December og januar har ikke været gode måneder for min forretning, og februar er heller ikke begyndt alt for godt, fortæller Hektor Habbal, der hver måned skal lægge penge til husleje og lys, inden der er noget tilovers til ham selv og familien.

Men Hektor Habbal tror og håber på lidt større kundetilgang nu, hvor foråret venter lige om hjørnet.

Hektor Habbal har planer om at begynde at sælge flere bilprodukter på sit værksted. Det kan for eksempel være måtter til bilen, som kunderne så kan få udskiftet samtidig med, at de får gjort deres biler rene.

- Det bliver i så fald salg af produkter til meget fornuftige priser. Jeg vil hellere tjene 25 kroner på en vare end slet ingenting, siger Hektor Habbal.

Han har også aftaler med flere autoforhandlere og værksteder, der benytter Speed Service til forskellige opgaver.

Hekto Habbal går for tiden med overvejelser om at flytte sit værksted til en anden adresse i Assens, men hvor og hvornår ligger endnu ikke fast, fastslår Hektor Habbal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce