Annonce
Lokalavisen Assens

Hele familien står bag livsstilsbutik i Haarby

Cecilie Clemens og Mai-Britt Clemens er ofte at finde sammen i livsstilsforretningen Krone 1 i Haarby. De har hver deres roller og arbejdsområder i butikken. Foto: Søren Plovgaard
Mai-Britt Clemens og hendes to børn, Cecilie og Christian, har siden 2016 drevet Krone 1 som et rent familieforetagende.
Annonce

Haarby: Siden 2016 har livsstilsforretningen Krone 1 på Trunderupvej i Haarby været et rent familieforetagende.

Krone 1, der er smagfuldt indrettet i fabrikslokaler fra 1950'erne, drives af Mai-Britt Clemens og hendes børn Cecilie Clemens og Christian Clemens.

Mai-Britt Clemens har tidligere drevet engrosfirmaet Flora Patricia og været med i brugskunst- og interiørbutikken Stakladen i Haarby. Hun har også tidligere haft sommerbutik i Skagen og helårsbutikker i Bogense og Hune ved Blokhus.

Et besøg hos Krone 1 gør det hurtigt klart, at livsstilsforretningen hviler på flere ben. I lokalerne på Trunderupvej findes der en stor afdeling med tøj og sko, og andre afdelinger er fyldt godt op med boliginteriør og accessories.

Og så findes der også en lille café, hvor kunderne kan tage en hvil, mens de er på shopping, og nyde en kop kaffe.

I Krone 1 tager Mai-Britt Clemens sig fortrinsvis af administration samt indkøb- og salgsfunktionerne, mens Cecilie Clemens styrer tøjafdelingen og markedsføringen, og Christian Clemens går til hånde i bolig- og møbelafdelingen.

Cecilie Clemens sørger for, at Krone 1 er til stede på det sociale medie Instagram, og det er også hende, der tager fotos til webshoppen, som hele tiden skal opdateres med de sidste nye varer og produkter.

- Vi startede webshoppen i november sidste år, og meget af vores salg foregår nu ad denne vej, siger Mai-Britt Clemens.

Der er dog stadig åbent for kunderne i butikslokalerne på Trunderupvej 12a torsdag og fredag fra klokken 12 til klokken 17.30 og lørdag og søndag fra klokken 10 til klokken 16.

- Vi har rigtig mange kunder i butikken fra Faaborg og Odense og andre steder på Fyn, mens det er vores fornemmelse, at de lokale borgere i Haarby og Assens har lidt sværere ved at finde vej til butikken, siger Mai-Britt Clemens.

Varerne i tøjafdelingen, der blandt andet indeholder en større afdeling med festtøj, køber Krone 1 hos udenlandske leverandører. Det holder omkostningerne nede.

- Man kan sagtens sætte en flot sæt tøj sammen hos os for 1000 kroner, understreger Cecilie Clemens.

Man kan sagtens sætte en flot sæt tøj sammen hos os for 1000 kroner.

Cecilie Clemens, Krone 1 Haarby

Annonce

Mange events

Krone 1 står også jævnligt bag en række events i butikken. Det kan for eksempel være foredrag og modeshows.

- Sidste vi havde modeshow i forretningen, gik vi rigtig til den, og der var hele 90 indgange, fortæller Mai-Britt Clemens og tilføjer, at der allerede er planlagt et nyt modeshow til september.

Krone 1 er også jævnligt centrum for arrangementer, hvor en hel gruppe - oftest kvinder - kommer på besøg uden for den almindelige lukketid og så at sige får hele butikken for sig selv.

- Så serverer vi mad og vin for dem, og de kan shoppe i fred og ro i butikken, siger Mai-Britt Clemens.

I næste måned har 35 kvinder fra en damehatteforening i Odense meldt deres ankomst hos Krone 1 i Haarby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce