Annonce
Lokalavisen Assens

Helt ærligt Assens! – det kan vi sgu gøre bedre!

Hvem vil gøre sig til tyv for en buket blomster, spørger Claus Damsbo fra Assens i dette debatindlæg.
Annonce

Læserbrev: En stjålen buket blomster fra én kærlig søster til én anden slog hovedet på sømmet for mit vedkommende. Nu syntes jeg, bægeret er fyldt.

Er det generelt, at der i Assens er blevet så dårlig moral, at man skal gøre sig til tyv for en buket blomster der er sat på trappestenen foran ens hus, fordi der ikke var nogen til at tage imod dem ved levering? Jeg tænker, at det må fremkalde en enorm dårlig smag i munden.

I gården bag det tidligere Kiwi, er det som om alle normer er sat ud af spil. Her er det åbenbart kutyme at man bruger gården som affaldsdepot for gamle juletræer, handel med diverse ting der ikke tåler dagens lys, samt henstilling af skrotbiler uden nummerplader.

I det sidste tilfælde har vi to gange kontaktet politiet som hver gang er kommet og markeret bilen med en seddel om at den skulle fjernes. Begge gange er dette sket, efter mørkets frembrud, hvor den er kørt fra p-pladsen uden nummerplader – sidste gang blot for at skifte parkeringsplads til gården ved det tidligere Spar.

I denne uge har der været parkeret henholdsvis en grå BMW og en ATV – begge uden plader. Trafikken omkring de efterladte biler gør os utrygge, da vi ikke ved hvorfor al aktivitet omkring disse konsekvent sker efter mørkets frembrud.

Os der færdes i gården dagligt, gør hvad vi kan for at holde ukrudtet nogenlunde begrænset, feje og samle skrald op. Det gælder naturligvis også pizzabakker, smadrede flasker, og de brugte små gas-flasker, som desværre er blevet utroligt moderne, blandt unge mennesker.

For et stykke tid siden plantede vi to blomster i bedet ind imod vores hus på modsatte side af vores gårdhave. Øjensynligt er der en som har været ligeså glad for blomster som os og derfor har besluttet sig for tage dem med hjem. Væk er de i hvert fald!

Rent moralsk tænker jeg, at det kan vi sgu gøre bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce