Annonce
Lokalavisen Assens

Hvordan har du det, Mette?

Læserbrevskribent Per Mysling mener, at statsminister Mette Frederiksen er en farlig kvinde. Arkivfoto: Daniel Poulsen
Annonce

Læserbrev: Kære Mette Frederiksen, hvordan har du det? Har du fået din løn for januar måned? Cirka to millioner kroner før skat.

Vil du personligt dele lidt ud til dårligt stillede socialdemokrater? Eller har du for travlt til at tænke på andre? For eksempel de tre millioner danskere, der er afhængige af et offentlige, 2,2 millioner modtagere af overførelsesindkomster og godt 800.000 offentlige ansatte. (inklusive dig).

Men bare rolig, Mette Frederiksen. Du sidder sikkert på taburetten. Ellers kan du bare dele 1000 kroner ud til alle pensionister, så har du købt dig tid og stemmer.

Statsminister Mette Frederiksen er en ”farlig kvinde”. Farlig for dansk økonomi. Læs følgende svar, da hun blev spurgt om hvem der skal betale coronaregningen:

Citat: Det er en lidt gammeldags måde at se det på, måske også traditionel borgerlig. Jeg mener, at vi i Danmark har muligheden for at investere os ud af krisen. Citat slut.

Boller fra Kohberg. Pengene kan kun bruges en gang. Men Mette Frederiksen er helt enestående. Hun kan bruge de samme penge to gange.

Hvornår tror du selv, at du må kaste håndklædet i ringen? Når den tid kommer, får du et portrætmaleri hængt op på Christiansborg. Sammen med Anker Jørgensen kommer du til at hænge på ”skammens væg”.


Men bare rolig, Mette Frederiksen. Du sidder sikkert på taburetten. Ellers kan du bare dele 1000 kroner ud til alle pensionister, så har du købt dig tid og stemmer


Men jeg viste godt, at Mette Frederiksen er utroværdig. Tænk blot på hendes udmelding om at danskerne bør sætte deres børn i de kommunale skoler, hvorefter hun selv sætter sine børn i privatskole.

Men nu får du hjælp af Ida Auken, der har været sygemeldt med stress i 14 måneder. Det er en gåde for mig, hvordan man kan få stress af at sidde på bagerste række i folketinget - først for SF, derefter for De Radikale.

Men 700.000 kroner om året plus det løse, blandt andet 50.000 kroner skattefrit. (Det er det, vi andre kalder sorte penge), kan få enhver politiker til at skifte standpunkt, når stolen brænder under en.

Men Mette Frederiksen byder Ida Auken velkommen.

Ak ja ,sådan er det jo...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce