Annonce
Lokalavisen Assens

Hygiejnen var i top – men maden uden de store krumspring

Mads Pedersen havde bestilt en baconburger og en bakke pomfritter over telefonen som takeaway hos Stationsgrillen i Glamsbjerg. Foto: Mads Pedersen
Annonce

Glamsbjerg: I disse tider holder fastfoodrestauranterne lukket for spisning. Alle ved vist hvorfor. Derfor måtte jeg i stedet ty til takeaway-løsningen.

Valget faldt denne aften på Stationsgrillen i Glamsbjerg. Modsat tidligere tiders ubeslutsomhed var målet i dag klart: en baconburger med pomfritter var udset til at stille sulten denne dag. Bestillingen blev indtelefoneret en halv times tid inden ønsket afhentning klokken 18, og kursen blev derefter sat mod grillen, der ligger ved den gamle jernbane lige overfor den nytilkomne Bodegastuen.

Jeg ankommer ved grillen ret præcist klokken 18 og bliver mødt med skiltet "På grund af Corona har vi kun takeaway". Det første, der møder mig da jeg kommer ind, er flasken med håndsprit. Flasken er placeret let tilgængelig på disken. Hygiejnen er også i top. Der arbejdes med handsker, og hyppig håndvask finder også sted.

På grund af travlhed er bestillingen dog cirka fem minutter forsinket, hvilket Tina bag disken selvfølgelig beklager. Betalingen foregår naturligvis med kort eller Mobilepay, inden jeg sætter kursen hjemad med dagens fangst.

Vel ankommet hjemme bliver byttet pakket ud. Det første der fanger øjnene er pomfritterne. De ser dog en smule kedelige ud, og smagen bekræfter indtrykket. Halvdelen af pomfritterne er bløde, mens den anden halvdel er fint sprøde. Hvorfor kan jeg ikke forklare. Til 38 kroner havde jeg håbet på mere.

Pomfritsauce, ketchup og remoulade var blandt valgmulighederne, da dyppelsen skulle bestemmes ved disken. Burgeren er en helt standardburger bestående af bøf, bacon, salat, tomat, agurk og løg. Sikker burger - men uden de store krumspring.

Samlet havner vi på tre små stjerner ud af seks.

Regningen

Baconburger 52 kr.

Pomfritter, stor 38 kr.

Faxe Kondi, 50 cl. 24 kr.

I alt: 114 kr.

Stationsgrillen, Teglværksvej 4, 5620 Glamsbjerg

Mads Pedersen hentede takeaway-mad onsdag den 18. marts.

Mads Pedersen

Mads Pedersen er 25 år og bor i Bukkerup.Han arbejder som elektriker hos JT El-pro ApS i Glamsbjerg.

Han er på tredje år formand for fodboldklubben BK Vestfyn i Turup.

Mads Pedersen anslår, at han spiser fastfood cirka en gang om ugen.

I den kommende tid vil Mads Pedersen anmelde fast food for Lokalavisen flere steder i Assens Kommune. Det kan være grillbarer, pizzeriaer, pølsevogne og andet.

Der gives fra 0 til 6 stjerner i anmeldelserne.
Stationsgrillen i Glamsbjerg ligger i den gamle stationsbygning, der blev opført i 1884 i forbindelse med åbningen af Tommerup-Assensbanen. Foto: Mads Pedersen
Mads Pedersen.
Et opslag på døren til Stationsgrillen oplyser om, at man kun kan bestille takeaway. Foto: Mads Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce