Annonce
Lokalavisen Assens

I december ramte populær flødebollevirksomhed muren: Så fandt de på et nyt slogan

Michael Møller Larsen, manden bag Ærli' Flødeboller fra SweetNorth. Arkivfoto: Trine Grauholm
Mens kunderne på stribe måtte lukke ned, indså Michael Møller Larsen, at hans virksomhed SweetNorth, som producerer gourmetflødeboller, skulle tænke i nye baner. Nu kan virksomheder belønne - og overraske - deres medarbejdere med en æske flødeboller, som bliver leveret direkte hjem til dem.

Haarby: Det gik lige så godt. Og så lukkede Danmark i december ned igen. Det samme gjorde caféer, restauranter og specialbutikker, som flødebollevirksomheden SweetNorth blandt andre sælger deres flødeboller til.

- Vi kørte med 180 km/t i produktionen, og så lige pludselig ramte vi en mur, fordi vores kunder skulle lukke, siger Michael Møller Larsen, manden bag Ærli' Flødeboller.

Det fik ham og bestyrelsen i virksomheden til at gå i tænkeboksen. Det blev til sloganet "En smag af sammenhold".

Annonce

Vil hylde medarbejderne

Det nye koncept går ud på, at virksomheder kan købe en æske med fire gourmetflødeboller og få dem leveret hjem til virksomhedsadressen eller direkte hjem til medarbejderne. Man kan vælge mellem enten en frisk smag af sommer eller hindbær og lakrids. Netop flødebollen med sommersmag mener Michael Møller Larsen, at der ligger en større betydning i.

- Vi lavede den også sidste år, men vi tænkte at tage den ind igen, for at få folk til at se frem til en sommer, hvor vi forhåbentligt er på den anden side af corona, fortæller han.

Mange virksomheder er blevet ramt af covid-19 på den ene eller anden måde, og SweetNorth ville gerne hjælpe dem med at hylde deres medarbejdere på en god og hyggelig måde, og netop derfor var der brug for et godt slogan, som kan huskes.


En flødebolle skaber god stemning og hygge. Samtidig vækker den minder frem fra hele livet. Tænk på dengang man var barn og fik sin første flødebolle i børnehaven.

Michael Møller Larsen, ejer af SweetNorth


Michael Møller Larsen forklarer, at Ærli' ikke ville bruge et af de mere kendte slogans for tiden, som for eksempel "Sammen hver for sig".

- Vi er et lille brand, og hvis vi brugte et slogan, som alle andre også bruger, ville vi drukne. Og så ville der ikke være nogen, der fik øje på vores koncept, siger han.

Ifølge Michael Møller Larsen blev sloganet "En smag af sammenhold" valgt på baggrund af, at 2020 har været et hårdt år, som har krævet sammenhold i virksomhederne og i familierne. Sloganet lægger op til, at man skal have en hyggelig stund, hvor man spiser en smagfuld flødebolle fra Ærli' med sine kollegaer foran skærmen eller med familien derhjemme.

Annonce

Kan lave logo på flødeboller

Og det nye koncept er allerede blevet taget godt imod.

- Vi har fået flere ordrer fra virksomheder, som gerne vil give deres medarbejdere noget godt til ganen og sige tak for indsatsen. Men det har også skabt nye idéer hos os, for vi er lige begyndt at kunne lave logo på flødebollerne. Så når virksomheder fremover henvender sig til os, vil det være muligt at få skrevet deres logo på flødebollerne, som de kan give til kunder eller sætte dem frem, når der holdes møder, siger Michael Møller Larsen.

Fire af firmaets flødeboller. Arkivfoto: Trine Grauholm

Om man vil have logo på flødebollerne eller ej, så mener manden bag Ærli' Flødeboller, at det er en god idé at gøre noget godt for hinanden i en tid, hvor vaner og arbejdsmønstre er blevet vendt på hovedet, og hvor mange har skullet yde en ekstra indsats.

Annonce

Kom sent i gang

SweetNorth havde selv et kaotisk 2020. Virksomheden skulle have startet sin egen produktion op i marts efter et par år med eksterne producenter. Der var skrevet under på lejekontrakten til lokalerne i Haarby, men de nye maskiner lod vente på sig.

- Maskinerne var forsinket på grund af coronasituationen, så vi kom først rigtigt i gang i august. Det var nogle hårde måneder indtil da, men da vi så endelig kom i gang, fik vi super travlt, og det var nogle spændende måneder, hvor der skete en masse ting, fortæller Michael Møller Larsen, som har en drøm om, at Ærli' skal blive Danmarks største gourmetflødebolle-brand.

Annonce

- Næsten alle kan lide flødeboller

- Hvad er det, en flødebolle kan?

- En flødebolle skaber god stemning og hygge. Samtidig vækker den minder frem fra hele livet. Tænk på dengang man var barn og fik sin første flødebolle i børnehaven. En anden ting er, at næsten alle mennesker kan lide flødeboller. Undtagen min svigermor, griner Michael Møller Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce