Annonce
Lokalavisen Assens

Ildsjælene i Assens Håndbold kæmper for klubben

Nye tiltag skal skabe fremgang for Assens Håndboldklub. Foto: Rasmus Vestergaard
De frivillige ildsjæle i Assens Håndboldklub kæmper for at holde liv i klubben, og det skulle gerne give flere medlemmer. De står klar med nye tiltag og et nyt U7-hold efter sommerferien.
Annonce

Assens: Assens Håndboldklub starter et nyt U7-hold for piger op efter sommerferien, og det skulle gerne være starten på fremgang for klubben, der ellers længe har haft et nedadgående medlemstal.

Det nye hold er et resultat af klubbens hårde arbejde målrettet børnehaver og folkeskoler, der skal få flere til at dyrke sammenholdet i en forening som Assens Håndboldklub.

- Vi skal huske, hvor vigtige foreningerne er for samfundet. Det venskab, mange knytter på tværs af alder og by, er guld værd, fortæller Søren Juel Jensen, der er formand i klubben.

Selvom foreningslivet måske har det svært nogle steder, vil de frivillige i Assens Håndboldklub ikke give op. Derfor har de også flere nye tiltag på tegnebrættet.

- Vi starter blandt andet et five-a-side hold, og vi har også planer om noget håndbold-fitness, fortæller Elizabeth Hymøller, der er bestyrelsesmedlem og træner for to af klubbens hold.

- Så kan forældrene også spille og have det sjovt, mens vi træner børnene, siger hun.

Nye tiltag skal skabe fremgang for Assens Håndboldklub. Foto: Rasmus Vestergaard
Annonce

Bare en time eller to

Søren Juel Jensen fortæller, at det er tordenskjolds soldater, der møder op og bruger et par timer, når der afholdes arrangementer.

- Og det er ikke meget mere end en eller to timer, som folk skal bruge. Det er virkelig ikke mere, der skal til, hvis man vil være frivillig. Og man behøves jo ikke have børn i klubben for at hjælpe, siger Søren Juel Jensen.

- Og så giver det jo bare sådan en glæde at have med unge mennesker at gøre, fortæller Freddy Bjerrelund, der har været træner i klubben siden 1985 og i en periode også var bestyrelsesformand.

- Jeg kan huske i gamle dage, hvor hallen var fyldt fra morgen til aften. Det var fantastisk, og det er ærgerligt, at det ikke er sådan mere, siger han.

Så kom og vær med, lyder opfordringen fra Assens Håndboldklub.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce