Annonce
Lokalavisen Assens

Industrien afholder Handicap Grand Prix 2020

Bandet Unico, der har rødder i Aarup, vandt sidste år Handicap Melodi Grand Prix. Det betyder, at musikeventet i år skal finde sted i Assens Kommune - og Industrien i Aarup har budt sig til. Arkivfoto: Martin Kloster
Da bandet Unico vand Handicap Grand Prix 2019 i Slagelse, vandt Assens Kommune samtidig muligheden for at blive vært i 2020 - det er lykkes med hjælp fra Musik på Industrien.
Annonce

Aarup: Industrien i Aarup står klar til at arrangere Handicap Melodi Grand Prix (HGP). Det fortæller formand for foreningen Musik på Industrien, Henry Petersen.

Det krævede blot, at byrådet var med på ideen - og det var byrådet, som onsdag den 29. januar bevilligede 100.000 kroner til afholdelsen.

Henry Petersen læste i avisen, at der var sået tvivl omkring, hvorvidt Assens Kommune havde den økonomiske formåen, budgetterne taget i betragtning, til at afholde HGP i år. Det kom i kølvandet på, at det lokale band, Unico, der har rødder i Aarup, vandt HGP i Slagelse sidste år. Og bandets hjemkommune skulle så stå som arrangør.

- Du ved godt, at jeg er en handlingens mand. Jeg tænkte: Nej, kraftedeme nej! Det skal ikke gå ud af kommunen. Så ringede jeg til Peter Nielsen (plan- og kulturchef i Assens Kommune, red.). Jeg sagde, jeg gerne ville have en snak med dem, og så ringede Brunse (Finn Brunse, formand for udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur, red.), siger Henry Petersen.

Annonce

Finder sted i efteråret

Handicap Grand Prix 2020 finder sted 24. oktober, og Henry Petersen fortæller, at Industrien allerede er ved at sende invitationer ud til bands, som kunne komme og være med.

- Vi skal ud og finde sponsorer og så håber vi sandelig, der kom komme nogle gæster, der vil købe en entrebillet, siger Henry Petersen.

Unico, som er et foreningstilbud til voksne med psykiske handicap, og som er startet af to forhenværende handicaphjælpere i Assens Kommune, vandt Handicap Grand Prix med sangen "Her i Unico".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce