Annonce
Lokalavisen Assens

Jens Madsen fra Assens - han har kassen ...

Jens Madsen foran sin Piaggio Ape 50, hvor der står disse vise ord på bagsmækken. Foto: Søren Plovgaard

93-årige Jens Madsen fra Assens er stadig selvkørende. Han handler ofte ind i sit Ape 50-køretøj, der er udsmykket både for og bag.

Annonce

"Her kommer Madsen - han har kassen"

Sådan står der bag på Jens Madsens lille køretøj - en himmelblå Piaggio Ape 50, som Jens Madsen erhvervede sig for to og et halvt år siden. Køretøjet benytter Jens Madsen, når han for eksempel skal handle ind.

- Det var nogle kvinder, der syntes, at jeg skulle have den sætning stående på bagklappen af mit køretøj, og det er også dem, der har sat det på, fortæller Jens Madsen.

Han er lige fyldt 93 år og flyttede til Assens for 15 år siden. Jens Madsen tilbragte sine drengeår på Tåsinge, og hans lange arbejdsliv har for det meste foregået på verdens have.

- Jeg kom ud at sejle som ung, og jeg stoppede først, da jeg gik på pension, fortæller Jens Madsen, der de sidste år af sit arbejdsliv var tilknyttet rederiet DFDS som navigatør.

Jens Madsen har stadig sejlerlivet i blodet. Han er medlem af Assens Tursejlerklub og har sin 19-fods båd. Maria liggende i marinaen i Assens.

Fyndordene på Jens Madsens Ape 50 er imidlertid ikke det eneste, der vækker opsigt på hans lille køretøj.

På døren står der en to do-liste med fem punkter, der hver dag minder Jens Madsen om, at man bør drømme, elske, føle sig fri, slappe af være glad.

- Den har en af mine gode venner lavet, siger Jens Madsen.

Jens Madsens to do-liste. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce