Annonce
Lokalavisen Assens

Johannes har været Sannes far i 12 år: - Han er den bedste morfar, mine børn kunne ønske sig

Sanne Andrea nominerede Johannes Jensen i Lokalavisen Assens og Vinspecialisten Assens' Fars dag-konkurrence. Fredag blev han overrasket med en flaske rom, som tak for at være en god far og morfar for Sanne og hendes tre børn. Foto: Sandra Goldek
Fredag blev Johannes Jensen noget paf, da en journalist fra Lokalavisen Assens pludselig troppede op hjemme hos ham med en overraskelse, som datteren Sanne Andrea havde nomineret ham til at vinde i en Fars dags-konkurrence.

Gamtofte: - Mange tak. Det er da helt overvældende det her, lød det fra en glad og meget overrasket Johannes Jensen, da han fredag, dagen før Fars dag, modtog en flaske "5610-rom" i sit hyggelige hjem i Gamtofte.

Alt imens løb hunden Esco velfornøjet rundt med logrende hale i indkørslen og var tilsyneladende mere optaget af, at der var kommet gæster, end hvad dens ejer netop havde modtaget.

Snakker sammen om sorgen

Det var 44-årige Sanne Andrea, der havde nomineret Johannes Jensen i Lokalavisen Assens og Vinspecialisten Assens' Fars dag-konkurrence.

Hendes nominering på Facebook lød således:

- Johannes har været min far, lige siden min rigtige far gik bort for 12 år siden, og han er det stadig, selv nu efter at min mor er gået bort. Og han er den bedste morfar, mine børn kunne ønske sig, skrev Sanne Andrea.

I 36 år har 68-årige Johannes Jensen, som også går under kælenavnet "Johs", været en del af hendes liv. Han var gift med hendes mor, Jette, som for nylig gik bort. Selvom sorgen er stor, kommer familien igennem den svære tid ved at snakke sammen og tilbringe tid sammen - som de altid har gjort.

Annonce

En altid hyggelig morfar

Sanne Andrea bor til daglig i Fredericia og har tre børn på ni, 13 og 19 år, som elsker deres morfar.

- Johannes betyder rigtig meget for mine børn og jeg. De to yngste har kun kendt til, at det er Johs, der er deres morfar, og han er bare den bedste morfar for dem, siger Sanne Andrea.

- Ja, jeg kalder dem også "mine" børnebørn, supplerer Johannes Jensen, som ofte og med stor glæde tager børnebørnene med i zoologisk have, på cykeltur, telttur i haven og til hærvejsmarch i det jyske.


De to yngste har kun kendt til, at det er Johs, der er deres morfar, og han er bare den bedste morfar for dem.

Sanne Andrea


Derfor ville Sanne Andrea gerne sige en stor tak til ham. En tak for alle de gode stunder, for altid at have passet på hendes børn og for at have været en faderfigur for hende i så mange år.

- Det må jeg nok sige. Det havde jeg slet ikke regnet med, lyder det fra en stadig overrasket Johannes Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den 28-årige storbypige Pernille er vendt hjem - til Gl. Brydegaard: - Jeg vil ikke undvære mit arbejdsliv på landet

Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce