Annonce
Dette er et læserbrev. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning.
Lokalavisen Assens

Jordbassiner, arbejdspladser og handelsliv

Lasse Tajmer (S) stiller op til byrådet i Assens. Foto: Line Laura Lindberg Madsen.

Læserbrev: Assens har et helt unikt område i jordbassinerne. Et område med græssletter, kunstige bassiner, naturlige søer, spændende stier og kyststien til Thorøhuse. Et menneskeskabt rekreativt by- og havnært naturområde, som nærmest ikke ses andre steder i Danmark.

Flemming Risskov Jørgensen (SF) er ligesom jeg tydeligvis begejstret for området og har erklæret, at han går til valg på at bekæmpe byrådets planer om at bygge på Jordbassinerne.

Socialdemokratiet og jeg har det noget anderledes. Vi er åbne overfor idéen om, at et mindre areal omdannes til ferieby. Området er trods alt på 40 hektar - så der burde være plads til bevaring af naturens uberørte herligheder, men også plads nok til også etablering af små individuelle huse og et landskabshotel med udsigt over kyst og Jordbassiner.

Annonce

Vi er åbne overfor idéen om, at et mindre areal omdannes til ferieby. Området er trods alt på 40 hektar

Lasse Tajmer, byrådskandidat, S

Et sådant projekt, udført i naturlige materialer som træ og sten, og med tag af græstørv eller stråtag, kan falde fint ind i omgivelserne og forekomme både naturligt, smukt og relevant.

Fremtiden byder på endnu flere miljøbevidste cykel- og vandreturister, og området ligger derfor perfekt i forhold til cykel- og vandreruter. Dertil kommer, at vi i den grad mangler overnatningssteder i Assens. Endelig vil et feriecenter placeret lige over for Arena Assens rumme muligheder for kunne tiltrække stævner til byen. Stævner i Assens bidrager til et endnu bedre handelsliv og er en saltvandsindsprøjtning i forhold til driften i arenaen.

Således handler projektet i Jordbassinerne altså også om arbejdspladser og handelsliv. Så lad os nu bare komme i gang – det handler om fremtidens Assens.

Annonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

'Jeg sidder her og roder ved skærmen for at se, om jeg med smarte koder kan mestre MitID...'

Lokalavisen Assens

Mindeord: Da Lise døde, mistede Haarby en af sine ildsjæle...

Lokalavisen Assens

Den er hel gal med affaldssorteringen

Lokalavisen Assens

Karin trækker stikket efter 27 år med egen klinik

Lokalavisen Assens

Et liv er forbi: Torben brød sig ikke om hospitaler - han ville hjem og dø i rækkehuset i Snave

Annonce