Annonce
Lokalavisen Assens

Juletræet på Torvet tændes på fredag

Fredag den 22. november tændes det store juletræ på Torvet i Assens, og hermed er fem ugers Jul i Assens i gang. Arkivfoto
Juletræstændingen i Assens er rykket en uge frem i frem i år.
Annonce

Assens: Fredag den 22. november tændes det store juletræ på Torvet i Assens.

Det er en uge tidligere end normalt, og fremrykningen skyldes, at Assens Handelsstandsforening ikke ønsker, at juletræstændingen kolliderer med arrangementet Black Friday, der afvikles fredag den 29. november med åbent i butikkerne lige til klokken 21.

Jul i Assens på fredag begynder klokken 17 ved rundkørslen ved Rema 1000, hvor spejderne sammen med Assens Harmoniorkester går i fakkeloptog mod Torvet, hvor man regner med, at julelysene i træet tændes klokken cirka 17.30.

Borgmester Søren Steen Andersen holder årets juletale, og der er naturligvis også godteposer til børnene. Assens Handelsstandsforening sørger for at pakke omkring 400 poser med slik, så der skulle være nok til alle børn og barnlige sjæle.

Efter lysene i træet er tændt, serverer Fynske Bank i Assens gløgg og æbleskiver til den voksne del af arrangementet, og Assens Harmoniorkester vil traditionen tro spille et par julemelodier på Torvet i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Juletræet på Torvet er i år leveret af Kærum Mølle. Assens Handelsstandsforening stod pludselig med en akut udfordring, da det viste sig, at det juletræ, man først havde udset sig, på det nærmeste var druknet i regn.

På grund af det våde føre kunne vognmanden ikke hente træet, og så måtte Assens Handelsstandsforening i hast ud at lede efter et nyt egnet juletræ.

Til sidste lagde Kærum Mølle en redningskrans ud, og de næste fem uger vil træet pynte op i bybilledet i Assens.

Butikkerne i Assens holder åbent til klokken 19 fredag den 22. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce