Annonce
Lokalavisen Assens

Købmanden i Ørsted: - Sommeren har været hverken værre eller bedre end den plejer

Medindehaver af Købmanden i Ørsted, Jette Weber. Foto: Amalie Hermansen
Annonce

Ørsted: Købmanden i Ørsted ligger i et smørhul der gør, at de ikke bliver særligt påvirket af hverken vind, vejr eller turister. Derfor har den manglende turisme på grund af coronavirus ikke ændret på sommerens omsætning hos den lille købmand.

- Sommeren har været fin. Vi har rigeligt at lave, men omsætningsmæssigt er den her sommer ikke anderledes end sidste sommer, fortæller købmand Jette Weber og fortsætter:

- Den har været hverken værre eller bedre end den plejer.

Alligevel understreger hun, at omsætningen for 2020 ikke kan sammenlignes med sidste år, for under coronakrisen steg købmandens omsætning med næsten 20 procent i perioden fra marts til maj, i forhold til normalen.

- Alt har jo stået i coronaens tegn i år, og i forhold til da coronaen kom i marts, og de måneder vi havde frem, der havde vi mere travlt, end vi har haft i sommer. I den tid hvor grænserne var lukkede, og folk arbejdede hjemmefra, søgte de mere ud i nærmiljøet for at handle, men nu har vi ramt normalen igen, og sommerperioden har lignet sig selv.

Annonce

Kunderne er vigtige

For Jette Weber er det vigtigt at pointere, at hun er glad for de ekstra kunder, som handlede hos købmanden i Ørsted, da coronakrisen var på sit højeste, men hun understreger også hvor vigtigt det er for butikkens fremtidige overlevelse, at der bliver ved med at være kunder i butikken.

- Det var dejligt at mærke opbakningen fra folk, er synes det var rart, at vi lå i deres nærområde. Og så håber jeg bare at folk vil huske på, at vi faktisk ér rare at have i nærområdet, for vi er her kun så længe, folk handler her, forklarer købmand Jette Weber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce