Annonce
Lokalavisen Assens

Kan vinde 25.000 kroner: Hans Hansen er i finalen som Årets Lokale Ildsjæl

Hans Hansen er kendt for altid at stille sig til rådighed for andre og give en hånd med, hvor der er behov. Nu er han i finalen i en konkurrence om at blive årets lokale ildsjæl. Arkivfoto: Christian Nordholt
Ud af flere end 100 kandidater er Hans Hansen fra Aborg udvalgt som finalist i olieselskabet Go'ons konkurrence Årets Lokale Ildsjæl.
Annonce

Aborg: Et skulderklap af de store. Sådan oplever Hans Hansen fra Aborg sin plads i finalen i konkurrencen Årets Lokale Ildsjæl, som olieselskabet Go'on står bag.

Blandt flere end 100 nominerede fra hele landet, har han fået stemmer nok til at blive udvalgt af selskabet som en af de fem finalister i finalen.

Vinder Hans Hansen, får han en præmie på 25.000 kroner. Pengene vil blive opdelt i fem gavekort á 5000 kroner, skulle han være så heldig at vinde, lyder det.

Beholde dem vil han i hvert fald ikke.

- Jeg har det jo fint i min hverdag. Jeg har bil og bor godt. Det er fint, siger Hans Hansen, som er kendt for sin store hjælpsomhed.

Tidligere på sommeren samlede han og kammeraten Kenneth Thuelund Hansen knap 238.000 kroner ind til kritisk syge børn på OUH's afdelinger i Odense og Svendborg.


Det skal være nogle, jeg synes, der har været gode ved mig og som støtter lokalsamfundet på en god måde. Det kunne være et oldboys-hold, der mangler spillertrøjer.

Hans Hansen, finalist


Under coronakrisen i foråret hjalp han folk i særlig risikogruppe med at handle, og kørte ud med brunsviger til blandt andet personalet på kommunens plejehjem.

Hvilke fem foreninger, der skal nyde godt af pengene, hvis Hans Hansen vinder, er ikke besluttet.

- Men det skal være nogle, jeg synes, der har været gode ved mig og som støtter lokalsamfundet på en god måde. Det kunne være et oldboys-hold, der mangler spillertrøjer, siger Hans Hansen, der til daglig arbejder som mentor i Assens Kommunes Ungeenhed.

Du kan hjælpe den lokale ildsjæl med at vinde ved at stemme på ham via støtdelokale.nu/ildsjael. Afstemningen starter den 7. august klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce