Annonce
Lokalavisen Assens

Knebent nederlag til Tommerup

Tommerup HK har fortsat angrebsmæssige problemer, hvilket har været en udfordring sæsonen igennem. Brændte afslutninger er også en faktor, som Jack Christensens mandskab slås med i øjeblikket. Arkivfoto: Mads Haugaard
Annonce

Håndbold, 3. division, Herrer, Tommerup HK - Team Haderslev

Det var lige ved og næsten, at Tommerup HK lørdag eftermiddag kunne have snuppet point fra topholdet, Team Haderslev, men gæsterne trak det længste strå i en tæt- og uskøn affære, der endte 23-22 til sønderjyderne. Der blev igen brændt for mange chancer for hjemmeholdet, og det blev endnu en gang udslagsgivende for Tommerup-mandskabet.

- Det kunne sagtens have været os, der fik de to point, men man skal også spille godt for at vinde, lød konklusionen fra træner Jack Christensen efter det snævre nederlag.

Godt nok kom gæsterne fra Haderslev i front med 3-0, og så kunne man tænke, at løbet allerede var kørt, men det var bestemt ikke den indstilling, som hjemmeholdet lagde for dagen. Efter de første ti minutter, hvor kampen lige skulle sætte sig, skruede Tommerup bissen på. Mikkel Vind i målet fandt murerskeen frem og byggede en lille mur i målet, mens angrebsspillet blev spillet med god fart og tempo. Det skabte huller, og her solgte flere af hjemmeholdets spillere sig halvdyrt, hvilket betød, at de også gik til pause foran med 14-10.

Man kan dog sagtens sige, at pausen kom på et meget forkert tidspunkt for Tommerup-mandskabet, der slet ikke kom ud med samme ild i øjnene, som de ellers havde efterladt inden. Angrebsspillet manglede atter fart, og så blev børnesygdommen, som man fortsat ikke har fundet en vaccine imod, med de brændte afslutninger nok igen afgørende. Godt nok var hjemmeholdet fortsat med i kampen, men der var ingen tvivl om, at momentum var skiftet. Gæsterne fra Haderslev havde tur i den, og selvom de heller ikke væltede sig i mål, havde de alligevel både det spillemæssige- og mentale overskud.

De sidste ti minutter blev også tætte, men det var fortsat med Haderslev i førertrøjen. Alligevel havde Tommerup-mandskabet muligheden for at sikre sig point, da de var på bolden med tyve sekunder tilbage ved stillingen 23-22 til gæsterne. Men, som det så ofte sker for det jagtende hold, blev det ikke til nogen optimal chance, og derfor endte det også med 23-22 til Team Haderslev.

Ser man udelukkende på tabellen kunne Tommerup være glade for at spille op med et tophold, men det er ikke det, der gælder, det er pointene, og dem vil træner Jack Christensen hjertens gerne have flere af.

- Hele sæsonen har det egentlig været kendetegnet, at det kan godt være, at vi har brændt, men vi har spillet tætte kampe. Scorer vi bare på 2-3 af de 100% chancer, som vi brænder, vinder vi også de tætte kampe, afslutter Tommerup-træneren.

THK-mandskabet mangler en enkelt kamp, inden den står på juleferie, hvilket er på udebane mod Tønder, som bestemt ikke er et sted, hvor Tommerup har gode minder fra. Sidst de to mandskaber mødtes i det sønderjyske rejste fynboerne hjem med et 20-målsnederlag. Den kamp spilles på lørdag, hvor der forhåbentligt er et andet udfald./HAU

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce