Annonce
Lokalavisen Assens

Knokkelmanden fra Strærup knokler videre

Christian Moth Mogensen fra Strærup satser nu fuldt ud på sin virksomhed, Moth Service. Arkivfoto: Søren Plovgaard
35-årige Christian Moth Mogensen satser nu fuldt ud på livet som selvstændig. Flere har efterspurgt hjælp til udendørs arbejde i 2020.
Annonce

Strærup: I Lokalavisen Assens blev Christian Moth Mogensen for et år siden kaldt "Knokkelmanden fra Strærup". På det tidspunkt havde han både et fuldtidsjob som disponent i et vognmandsfirma og sin egen nystartede virksomhed, Moth Service, ved siden af.

Den nu 35-årige mand knokler videre. Jobbet i transportfirmaet har han ikke længere og satser nu fuldt ud på livet som selvstændig.

- Jeg startede med en gammel bil uden reklame på. Nu har jeg fået ny bil og købt nogle større maskiner, fortæller Christian Moth Mogensen.

Han tilbyder mange slags udendørs arbejde, fra træfældning og stubfræsning til lugning og anlæggelse af bede, udendørs oprydning og pedelopgaver. I løbet af 2020 har han fået Bolighuset Lindegaard Poulsen i Odense som fast kunde.


Efter jeg har koncentreret mig om det udendørs, er der kommet 80 procent mere gang i forretningen.

Christian Moth Mogensen


- Det er drømmescenariet at få nogle faste aftaler. Det ønsker vi mere af. Drømmen er at kunne beskæftige flere end mig selv, fortæller Christian Moth Mogensen, som blandt andet fisker efter nye kunder på tilbudssiderne Deal.dk og 3byggetilbud.dk.

Annonce

80 procent vækst

Christian Moth Mogensen har tydeligt kunnet mærke, hvordan coronasituationen har betydet større efterspørgsel på hans ydelser. Han arbejder både for virksomheder og private, og især de private har haft flere penge at bruge på udendørs arbejde i 2020.

- Det var meget tydeligt, at under første nedlukning skete der noget meget hurtigt. Da feriepengene kom, skete der også en del. Jeg var flere steder i sommer, hvor folk brugte de penge, de havde sparet op til at rejse for. Det har givet nogle spændende projekter, lyder det fra den 35-årige mand.

Christian Moth Mogensen har investeret i større maskiner i 2020. Dem har han købt lokalt. Foto: Christian Moth Mogensen

I løbet af 2020 er han blevet skarpere på, hvilke produkter, han tilbyder, og det har også haft en positiv betydning for omsætningen.

- Jeg har også haft rengøring og bådudlejning, men jeg har ligesom prøvet at pejle mig mere ind på, hvad man kan lave som servicevirksomhed. Efter jeg har koncentreret mig om det udendørs, er der kommet 80 procent mere gang i forretningen, lyder det.

Christian Moth Mogensen kommer oprindeligt fra Lolland, har været et smut forbi Jylland og slog sig derefter ned i Strærup med sin hustru Camilla. Sammen har de tre børn, Victor, Amalie og Oliver.

Der er også kommet logo på firmabilen - som er ny - i årets løb. Foto: Christian Moth Mogensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce