Annonce
Lokalavisen Assens

Konkurrence: Vind den nye bog om brunneren

Lokalavisen sætter et eksemplar af journalisten Erik Nielsens nye bog om brunsvigeren på højkant. Foto: Selfie
Tirsdag den 10. september udkommer journalist Erik Nielsens nye bog om brunsvigeren - det populære bagværk, som kun fynboerne kan lave. Lokalavisen sætter et eksemplar af bogen på højkant.
Annonce

Hvordan kender man en ægte fynbo? Jo, en ægte fynbo ved, hvordan en rigtig brunsviger skal se ud og smage.

Og hvor andre måske tæller ned til juleaften, ser mange fynboer frem til datoen 11. oktober. Da er det nemlig Brunsvigerens Dag.

Dagen blev indført af DR-journalisten Erik Nielsen for to år siden, og nu har Erik Nielsen såmænd også skrevet en bog om det populære stykke bagværk, der gjorde sit indtog i 1830 og siden har været med til at sætte Fyn på landkortet.

Nu giver Lokalavisen Assens dig chancen for at vinde et eksemplar af "Bogen om brunsvigeren" - en fyldig, fed og farin-mættet sag på 196 sider, der indeholder sjove historier, nyttige oplysninger og naturligvis opskrifter på den evigt populære brååånsvi'r - blandt andet en opskrift på en brunsviger-hotdog med lynløg og stærk sennep ...

Bogen om brunsvigeren er på 196 sider og udgives på forlaget Turbine. Er du ikke så heldig at vinde bogen, kan den købes for 199,95 kroner.
Annonce

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet under artiklen skrive, hvem du gerne ville dele en brunsvigerkage med.

Vi skal have dit svar senest fredag den 13. september klokken 12.

Vinderen vil få direkte besked, og præmien skal afhentes på Lokalavisens redaktion i Provstistræde 16 i Assens.

God fornøjelse!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce